Unirea Slobozia sa calificat în play-off. Reacția lui Adrian Mihalcea la un posibil baraj cu Dinamo

Unirea Slobozia a prins play-off-ul din Liga 2 şi luptă pentru promovarea în primul eşalon. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea este pe locul 6 în Liga 2, cu 33 de puncte.

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo vrea să prindă barajul pentru Liga 1, unde sunt şanse foarte mari să dea de Dinamo.

Mihalcea a vorbit despre șansele lui Dinamo de a rămâne în Liga 1, în urma unui baraj de promovare/retrogradare, cu o echipă din Liga a 2-a.

”Echipele din liga a doua, acestea din vârf sunt echipe mult mai competitive şi mai bune decât anul trecut. Cred cu tărie ca încă o echipă din acele 2 meciuri de baraj se va califica, din liga a doua. Nu cred că va exista un adversar atât de accesibil încât să îşi permită să-l trateze cu indiferenţă. Nu îmi inspiră Dinamo prin jocul văzut în ultimele meciuri nu îmi inspiră încrederea că ar putea să treacă din oricare din primele şase.

Nu Stoican a fost de vină, că până la urmă a mers pe materialul clientului, din câte am înţeles, s-au adus jucători mulţi şi nepregătiţi şi cu o calitate îndoielnică şi lucrul acesta se reflectă în joc.Acum Dusan s-a înhamat la o muncă, o ştie e a treia sau a patra, nici nu ştiu, sper să-i iasă dacă nu, vor mai urma şi alte reveniri”, a declarat Adrian Mihalcea pentru telekomsport.ro.

Mihalcea (44 ani), născut la Slobozia, şi-a încheiat cariera la Unirea, iar apoi a fost antrenorul formaţiei ialomiţene în perioada 2013-2015. Mihalcea a fost instalat ca antrenor la Dinamo Bucureşti pe 13 martie, iar pe 14 iulie a fost înlocuit cu Gheorghe Mulţescu.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

  • Etapa 2: DINAMO – Sepsi Sfântu Gheorghe (Duminică, 20 martie, ora 16:00)
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Lasă un răspuns