Dorin Șerdean nu a luat încă legătura cu nimeni din club. Zăvăleanu noi detalii despre situația lui Dinamo și a lui Mureșan

Săptămâna trecută s-a discutat foarte mult despre Dorin Serdean,cel care a preluat într-un final firma Lotus SRL de la Pablo Cortacero.

Totodată, Dorin Serdean a câștigat un prim proces, la care urmează și apelul, prin care a contestat decizia demiterii din funcția de președinte executiv.

Astfel, el ar trebui să fie repus în funcție în perioada următoare. Decizia nu este însă definitivă. Ea poate fi atacată prin apel de administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu.

Acesta chiar a vorbit despre ultimele evenimente și a dezvăluit că până în acest moment nu a fost contactat de către Dorin Șerdean. Astfel, se nasc noi semne de întrebare referitoare la intențiile pe care omul de afaceri din Alba-Iulia le are la clubul din Ștefan cel Mare.

Iuliu Mureșan nu a fost prezent la meciul cu Rapid, disputat duminică seară la Mioveni, semn că ar încerca deja să se depărteze de club. Răzvan Zăvăleanu a vorbit de asemenea și despre situația lui Iuliu Mureșan. Acesta s-ar afla pe picior de plecare de la Dinamo, după ce s-a trecut peste cuvântul său în cazul demiterii lui Flavius Stoican și al înlocuirii lui cu Dusan Uhrin Jr.

”În ultimele trei zile nu am vorbit deloc cu Iuliu Mureșan legat de o eventuală plecare a sa de la Dinamo. Iar dacă nu a fost la meciul cu Rapid, cred că e mai bine să-l întrebați chiar pe el ca să vă spună de ce nu a fost prezent. Dar este cumva obligat să meargă peste tot? Băieții nu au fost lăsați singuri la Mioveni. A fost cu ei Radu. (n.r. Răducioiu).

Nu cred că Iuliu Mureșan are din nou în cap intenția să plece de la Dinamo pentru că se întoarce Dorin Șerdean. Am văzut și eu ce a apărut în legătură cu dânsul prin presă și e clar că nu iese fum fără foc, dar până la această oră domnul Șerdean nu ne-a contactat deloc ca să ne comunice ceva.

Ce a apărut prin presă aia știm și noi despre el. Orice acționar este bine-venit la Dinamo dacă aduce și bani pentru binele echipei și al clubului. Momentan noi ne facem treaba pe partea cu insolvența. Iar pe plan sportiv eu o să încep să mă cam abțin în comentarii. Normal că sunt și eu supărat după înfrângerea cu Rapid. Dar eu trebuie să mă focusez mai mult pe domeniul în care eu sunt implicat la Dinamo”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s