Ion Crăciunescu: „Jucătorii ăștia cred că trebuiau să dea ei comisioane ca să joace la Dinamo”

Fostul mare arbitru internațional spune că nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă la clubul nostru. În plus, fostul antrenor Mircea Rednic se judecă pentru a primi compensații financiare.

”La Dinamo, am văzut că încă un antrenor a câștigat în justiție. Are 10.000 de lei pe lună și se dă pentru toată perioada, doi ani, se strânge o sumă măricică datorată de Dinamo. La ce greutăți au, asta le mai trebuia.

Domnul Mureșan îmi place, a fost un om care s-a ținut de cuvânt. Când spune că nu mai poate să stea, s-au întâmplat multe, pentru că nu se poate să fie vinovați numai antrenorii și jucătorii.

Dânsul a anunțat ieri, când l-am sunat noi la emisiune, a dat de înțeles că nu a fost lăsat să plece de administratorul judiciar. Dar altfel, dânsul pleca, că e și grea situația asta”, a explicat Ion Crăciunescu la Liga Digisport.

Ion Crăciunescu spune că e surprins în continuare de jucătorii aduși la Dinamo, chiar dacă echipa se află în insolvență.

„Nu mai înțelege nimeni nimic, eu nu mai înțeleg nimic. Vedeam o discuție legată de transferuri, cum ai transferat, că sunt comisioane.

Ce comisioane, frate? Păi jucătorii ăștia cred că trebuiau să dea ei comisioane ca să joace la Dinamo. Pe cuvântul meu. Ai impresia că trebuie să vii cu bani de acasă ca să poți să spui și tu că ai jucat în Liga 1″, a explicat Crăciunescu

În prima etapă din play-out, Dinamo a pierdut cu Rapid, scor 1-3.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s