Conducerea lui Dinamo, criticată de Mircea Rednic: ”Lucrurile nu stau tocmai cum le tot spun ei”

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo pe 21 decembrie 2021, în locul lui fiind numit Flavius Stoican. Astfel, ”Puriul” nu a plecat în cele mai bune condiții de la Dinamo și fostul antrenor își cere în continuare drepturile salariale.

Fostul tehnician al lui Dininamo a dezvăluit că avocata sa a trimis o notificare oficialilor de la Dinamo prin care cere încă patru salarii. Tehnicianul în vârstă de 59 de ani, avea o leafă de 8.000 de euro lunar ca antrenor al echipei noastre.

Rednic a mărturisit că Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu au spus multe neadevăruri în spațiul public legate de concediera sa de la Dinamo și ca urmare, a încetat orice ce fel de comunicare cu cei doi oficiali ai clubului.

”Ați văzut și voi că am ales să vorbesc foarte puțin în ultimele luni și nu am mai vrut să dau prea multe interviuri. Nu am discutat și nu voi mai discuta cu Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan. Oricum ei vorbesc multe, iar lucrurile nu stau tocmai cum le tot spun ei prin presă. Am decis să le trimit prin intermediul avocatei o notificare prin care cer încă patru salarii, după ce am fost concediat.

Ei știu foarte bine ce contract am avut eu și cum stăteau lucrurile. Erau foarte clare: dacă au ales să mă concedieze trebuie să îmi dea și patru salarii. Nu e vorba de nicio clauză. Șe știa foarte clar care era obiectivul meu.

Avocata mea se ocupă acum de toate aspectele din cazul respectiv. Să lăsăm judecătorii să decidă. Nu vă mai luați după unul și altul. Ei au ales să vorbească cu mine prin notificări, la fel am procedat și eu. Nu mai am ce să discut cu ei”, a declarat Mircea Rednic.

  • Mircea Rednic ar avea de primit în conturi 32.000 de euro.
  • În aceeași situație cu Mircea Rednic s-a aflat și Dario Bonetti, primul antrenor din acest sezon. Acestuia i-a fost reziliat unilateral contractul după umilința din tur cu FCSB, scor 0-6.
  • Atunci, italianul a dat în judecată clubul pentru modul cum a ales să-l dea afară și solicita ca instanța să dispună anularea măsurii administratorului judiciar de denunțare a contractului său, constatarea neîncetării contractului și repunerea sa în funcției de antrenor al ”câinilor”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s