Ionel Dănciulescu, a identificat vinovații pentru eșecul din derby

Dinamo a pierdut derby-ul cu Rapid din play-out, scor 1-3, și a rămas pe loc de baraj, cu nouă puncte.

Faptul că am început de la 2-0 este în sine un lucru extrem de grav și Dusan Uhrin are foarte mult de lucrat. Însă poate scorul de la pauză ar fi fost altul, dacă în poartă am fi avut un goalkeeper care să apere ce trebuie aparat.

La golul secund marcat de giulesteni, a plonjat ca în bazin la lovitura de cap, iar golul 3 este venit în urma unei gafe incredibile, în care portarul a fost păcălit de un șut frumos, dar care s-a dus fix pe centrul porții și la care nu a avut niciun fel de reacție.

La pauza meciului, Ionel Dănciulescu, prezent în platoul emisiunii Digi Sport Special, a identificat vinovații pentru suferința lui Dinamo din prima repriză a partidei cu Rapid.

”Corbu” a vorbit despre portarul portughez, Cristiano Figueiredo, despre care a spus că nu conferă niciun fel de siguranță echipei antrenate de Dușan Uhrin

”Figueiredo este un portar care nu dă niciun fel de siguranță echipei. Să nu mai vorbim despre greșelile fundașilor centrali. Dinamo nu mai are nimic de pierdut. Trebuie să iasă la joc, să joace mai sus.

De fiecare dată când a făcut pressing celor de la Rapid, aceștia au avut probleme. Trebuie să joace, altă variantă nu există”, a declarat Danciu-Gol la emisiunea Digi Sport Special.

Cristiano Figueiredo nu este la prima astfel de gafă, portarul adus de Iuliu Mureșan în pauza de iarnă, a greșit grav la Botoșani și a mai avut intervenții nesigure, ceea ce probabil va duce la schimbarea lui în poartă.

  • Dinamo a rămas pe locul 14 după primul meci din play-out, cu Rapid. ”Câinii” au doar nouă puncte și sunt la două puncte de Academica Clinceni, care este pe locul 15.
  • ”Câinii” trebuie să ”țintească” locul 12, ultimul care asigură salvarea de la retrogradare și de la baraj, ocupat de FCU Craiova, care are 18 puncte și care a început play-out-ul cu o remiză, 0-0 cu Chindia.
  • Următorul meci al lui Dinamo este pe teren propriu, pe 20 martie, în compania celor de la Sepsi.

Lasă un răspuns