Proiectul ”Idolul Dinamovist”, anunță o nouă SUPER întâlnire a suporterilor dinamoviști cu un triplu campion european

CS Dinamo a anunțat luna trecută lansarea unei campanie inedită, ”Idolul Dinamovist”. Acest proiect prin care suporterii dinamoviști se pot întâlni cu legendele, dar și cu starurile actuale în Ștefan cel Mare.

Suporterii pot interacţiona direct cu sportivii consacrați ai secţiilor de la Dinamo, în cadrul unor întâlniri, antrenamente, ședinte foto&video și sesiuni de autografe.

Așadar nu vă faceți planuri în data de 2 aprilie, ora 10:30! David Popovici va fi prezent la întâlnirea cu suporterii, unde aceștia pot descoperi tainele înotului de la ”Cel mai bun tânăr sportiv european pentru sporturile de vară” din 2021. Întâlnirea se va face în incinta bazinului olimpic Dinamo “Tolea Grințescu”.

David Popovici a început inotul la mai putin de 6 ani, la recomandarea unui medic ortoped pe care parinții l-au rugat să îi corecteze cifoza și scolioza.

Prima medalie a obținut-o într-un concurs de ștafetă în echipa Colegiului National Emil Racoviță din București iar la scurt timp s-a transferat la Aqua Team (in prezent Navi), clubul unde în 2010 avea să doboare primul lui record național, în proba de 50 m spate. De atunci, antrenor, mentor și prieten i-a fost Adrian Rădulescu, alături de care David se antrenează și în prezent iar echipa tehnică este completată de către tehnicienii Dragos Luscan, Valentin Grigoras, Bob Seebohar și Stijn Corten.

Legitimat la C.S. Dinamo Bucuresti și component al echipei naționale si al lotului olimpic al Romaniei, copilul minune al înotului mondial, locul 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 în proba de 200 m liber, triplu campion european de juniori in 2021, triplu medaliat la Festivalul Olimpic al Tineretului European 2019 (dintre care o medalie de aur), recordman mondial de junior, vine la întâlnirea cu tine din cadrul proiectului “Idolul Dinamovist”.

Tot în anul 2021 David Popovici a fost votat de cele 50 de Comitete Olimpice Naționale de pe continentul nostru ”Cel mai bun tânăr sportiv european pentru sporturile de vară” din 2021.

Daca vrei să te întâlnesti cu el, să afli ce inseamnă munca pentru a fi cel mai bun, te așteptăm sambătă, 2 aprilie, ora 10:30, în incinta bazinului olimpic Dinamo “Tolea Grințescu”.

Inscrierile pentru aceste înâlniri, se fac pe adresa de email: idol@csdinamo.ro sau telefonic la 0768.736.887.

Un gând despre &8222;Proiectul ”Idolul Dinamovist”, anunță o nouă SUPER întâlnire a suporterilor dinamoviști cu un triplu campion european&8221;

Lasă un răspuns