Dusan Uhrin, nemulțumit de situația de la Dinamo. Cum pregătește meciul cu Sepsi

Dusan Uhrin a revenit la Dinamo, iar la primul meci de la revenirea pe banca tehnică a lui Dinamo, tehnicianul ceh a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 1-3, în prima etapă din play-out-ul Ligii 1.

Într-un interviu acordat pentru sponsorul clubului, Dusan Uhrin a dezvăluit că jucătorii pe care i-a găsit la echipă nu erau pregătiţi din punct de vedere fizic, ceea ce înseamnă un minus pentru fostul antrenor, Flavius Stoican.

Antrenorul de la Dinamo a precizat că munca lui va fi să îi aducă pe fotbalişti la un nivel optim al pregătirii fizice şi să poate evolua timp de 90 de minute la capacitate maximă.

”Eu sunt bine, sunt bine. Dar jucătorii nu sunt în regulă. Ei ar trebui să fie pregătiţi pentru meciuri, dar în momentul acesta nu sunt.

Sincer, avem foarte mult de muncă. Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori. Avem multe accidentări, mulţi fotbalişti cu probleme de sănătate.

Dinamo are nevoie de fotbalişti sănătoşi, pregătiţi să evolueze 90 de minute. Nu doar o parte din meci.

Acum încercăm din greu să îi pregătim. Mă concentrez doar pe munca mea. Ştiu că Dinamo a schimbat mulţi antrenori.

Eu vreau doar să fac tot posibilul să fie ok, dar totul depinde de jucători. Ei trebuie să fie pregătiţi să joace, să se concentreze şi să o salveze pe Dinamo”, a declarat Dusan Uhrin, pentru sursa citată.

Despre meciul cu Sepsi: ”Trebuie să jucăm la siguranță, să nu ne deschidem, să nu facem greșeli, împotriva Rapidului am comis o serie de erori individuale, trei greșeli individuale, este imposibil așa. Nu poți să ai așteptări, dacă comiți astfel de erori. Sper că o parte dintre jucători să revină pentru acest meci și să ne ajute”, a mai spus tehnicianul lui Dinamo.

Dinamo şi-a asigurat prezenţa la baraj

Academica Clinceni nu va primi licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1, astfel că Dinamo are ca şi asigurat locul la barajul pentru evitarea retrogradării, ţinând cont şi de problemele de la Gaz Metan Mediaş.

Academica Clinceni a cerut intrarea în insolvenţă, dar Tribunalul Ilfov a respins-o. Conform gsp.ro, chiar dacă ar mai putea face apel, ilfovenii nu se mai pot încadra în termenul prevăzut de FRF pentru licenţiere, aspect recunoscut şi de primarul Adrian Budeanu.

”Nu mai este nicio șansă, gata! Apelul e de durată, cel puțin două luni. Următorul termen ar pute fi în aprilie-mai. Trece perioada de a lua licența. Nu mai putem lua licența.

Situația poate fi deblocată doar dacă apare cineva și girează în numele clubului Academica cu un imobil, ceva. Atunci pot fi deblocate conturile din ANAF și plătite eșalonat datoriile în interval de 5 ani. E complicat, nu putem face operațiuni bancare”, a spus Budeanu pentru sursa citată.

Academica rămâne cu datorii de 900.000 de euro. ”Datoriile la jucători sunt de 200.000 de euro, restul sunt la ANAF, iar foarte puțin la creditori”, a mai spus Budeanu.

Lasă un răspuns