Răzvan Zăvăleanu răspunde la o întrebare arzătoare: De ce nu pleacă Iuliu Mureşan de la Dinamo?

Dinamo caută un investitor puternic financiar care să scoată clubul din situaţia grea în care se află, dar s-ar putea întoarce în timp. Dinamo ar putea ajunge din nou “pe mâna” lui Pablo Cortacero.

La presiunea fanilor şi din cauza situaţiei în care se află echipa, Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, a vrut să plece de mai multe ori din Ştefan cel Mare. Totuşi, a rămas pentru moment în cadrul clubului, dar plecarea sa ar putea duce clubul din nou în colaps.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dezvăluit că în interiorul clubului “am discutat” despre revenirea acţionarilor principali, Pablo Cortacero – Dorin Şerdean, în funcţiile de decizie. Dacă Iuliu Mureşan pleacă de la Dinamo, doar Cortacero şi Şerdean pot numi un alt administrator special la clubul aflat în insolvenţă.

“Eu am discutat cu domnul Mureşan şi am convenit că echipa are mare nevoie de aportul lui în această perioadă în care avem de depus şi dosarul de licenţiere şi alte probleme de rezolvat din punct de vedere sportiv.

Nu vă ascund că am discutat şi despre acest lucru (n.r. revenirea acţionarilor principali în funcţiile de decizie). Într-adevăr, dacă domnul Mureşan va pleca, noul administrator special va fi numit de acţionari, iar acţionarul majoritar este firma Lotus“, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit fanatik.ro.

Pablo Cortacero, prin grupul de investiţii Benel International, a fost numit acţionar majoritar la Dinamo în august 2020, după preluarea pachetului de acţiuni de la Ionuţ Negoiţă.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi

Partida Dinamo – Sepsi, din etapa a 2-a, din play-out se va disputa duminică, 20 martie, la ora 16:00, pe stadionul Dinamo.

PREȚURILE BILETELOR:
  • VIP: 50 lei
  • TRIBUNA 1: 35 lei
  • TRIBUNA 2: 25 lei
  • PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN: 15 lei
  • PELUZA SUD: 15 lei
Program casele de bile ale stadionului Dinamo:
  • Sâmbătă: 12:00 – 17:00;
  • Duminică: 12:00 – 17:00.

Lasă un răspuns