Steaua – Dinamo la juniori s-a încheiat cu o bătaie generală. Reacția lui Gheorghe Mihali: ”Marele Amzar…”

Meciul CSA Steaua – Dinamo 1-0, contând pentru Liga Elitelor Under 19 și disputat în această după-amiază la complexul sportiv din Ghencea, s-a încheiat cu o bătaie generală între jucătorii celor două formații.

În prelungirile partidei, la scorul de 1-0 pentru gazde, în urma unui fault la mijlocul terenului, între jucători s-a declanșat o bătaie în toată regula.

Ionuț Amzar, jucătorul dinamovist care a debutat în Liga 1, a fost implicat în incidentele din Ghencea. Acesta a fost ținut la mijlocul terenului și, după ce arbitrul a sancționat intervenția adversarului, a sărit la bătaie. Evenimentele au degenerat și s-au lăsat cu mai multe lovituri împărțite între combatanți.

În urma acestor evenimente desfășurate la mijlocul terenului, mai mulți fotbaliști ai ambelor formații s-au lovit cu pumnii și picioarele. A fost nevoie de intervenția antrenorilor și oficialilor ambelor formații pentru ca evenimentele să nu degenereze.

La finalul partidei, fostul internațional Gheorghe Mihali, antrenorul lui Dinamo Under 19, a declarat:

”N-a fost niciun incident. Se mai întâmplă la Steaua – Dinamo. Băieții de la Steaua au jucat senzațional, asta înseamnă să îți dorești. Ne-au dat o lecție de fotbal. Le-au dat cu terenul în cap marilor atacanți pe care îi avem.

Ne-au dat o lecție usturătoare de fotbal, o lecție despre cum să-ți respecți meseria de fotbalist. Noi avem numai mari talente ca Șutru, Dinu, Grigore, Florea și ziceai că avem Parkinson, nu aveam voie să atingem mingea. Cum îi simțeam pe ăia în spatele nostru, lăsam mingea și fugeam. Nu așa se joacă. Băieții ăia ne-au dat o lecție cum se joacă fotbal, cu atitudine, determinare până la limita regulamentului.

Marele Amzar care, din cauza lui… i-am dat încredere tot timpul, inclusiv la echipa mare. După ce că a jucat cum a jucat, din cauza lui am luat și două cartonașe roșii, portarul și fundașul central. Acum trebuie să apăr eu.

Amzar a scăpat la mijlocul terenului, s-a trezit și el să dribleze pe unul în minutul 94, că până atunci ăia l-au făcut varză. A zis ‘hai să driblez și eu pe unul în minutul 94, poate pot și eu’. El nu e fundaș stânga, se crede coordonator de joc. L-a faultat, l-a ținut băiatul de tricou, fault tactic, iar el s-a ridicat și l-a îmbrâncit.

Atunci au sărit toți acolo, i-au spart capul unui fundaș. A fost un meleu, a intrat și un spectator în teren. Urât, dar oamenii au făcut ce trebuia pentru a câștiga. Cu doi ani mai mici decât noi, unii cu un an, ne-au arătat ce înseamnă să-ți respecți meseria de fotbalist”, a declarat Mihali, potrivit sport.ro.

  • Partida a fost decisă de golului lui Iustin Răducan, fiul lui Narcis Răducan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s