Răzvan Burleanu este, în mod oficial, singurul candidat! Modul incredibil în care a scăpat de orice fel de concurență la președinția FRF

Răzvan Burleanu va rămâne singurul candidat pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, după ce dosarul său de candidatură a fost aprobat. Acesta s-a asigurat că nu va avea emoții pentru șefia FRF, în acest moment fiind, practic, sigur că va fi președinte pentru al treilea mandat consecutiv.

Fotbalul românesc se pregătește pentru alegeri, care vor avea loc în luna aprilie. Dosarele lui Sorin-Victor Răducanu, fost fotbalist la Dinamo și Sportul Studențesc, și Gabriel Barbu Șeitan, autorul cărții “Un campion de legendă – Dan Petrescu”, au fost respinse de către comisia de verificare.

Motivul pentru care dosarul lui Sorin Răducanu a fost respins este reprezentat de faptul că acesta nu a prezentat 5 adeziuni. Singurul club de fotbal care sprijină candidatura lui Răducanu este Progresul București.

Actualul conducător al Federației Române de Fotbal s-a asigurat că nu va avea probleme nici în viitor, când poate va fi tentat să obțină un al patrulea mandat. Răzvan Burleanu a avut grijă ca regulamentul să fie modificat și să permită exclusiv candidatura persoanelor care au absolvit cursurile de management de la Lausanne.

Răzvan Burleanu vrea să fie sigur că nu are emoții la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal. După două mandate, el se pregătește acum de al treilea, pe care îl va obține fără nicio problemă, și a dat de înțeles în trecut că ia în calcul foarte serios și o a patra prezență la cârma FRF!

Înainte de prima sa candidatură, actualul președinte a anunțat că vrea să limiteze numărul mandatelor, însă activitatea de la Casa Fotbalului l-a determinat să se răzgândească.

El va avea nevoie de aprobarea Adunării Generale pentru a primi dreptul de a candida a patra oară, fiind sigur că nu va întâmpina probleme. Tototdată, el s-a asigurat că nu va avea nicio emoție privind succesul. Mai exact, că aproape nimeni nu va putea nici măcar să participe.

Conform Orange Sport, președintele Federației Române de Fotbal a avut grijă să schimbe regulamentul, care acum le permite să candideze numai celor care au obținut diploma în urma cursurilor de management de la Lausanne.

Astfel, lista persoanelor care i se mai pot opune pe viitor fostului șef de la minifotbal a scăzut considerabil.

Ionuț Lupescu este unul dintre puținii oameni din fotbal care dețin această certificare, însă ”Kaiserul” pare hotărât să nu mai încerce să ajungă la cârma FRF, după ce Răzvan Burleanu l-a învins în 2018.

Lasă un răspuns