Video I Dinamo a excelat la Ploiești în fața unei echipe bine poziționate în teren

Dinamo a obținut 3 puncte vitale în deplasarea cu Chindia Târgoviște, din etapa a treia a play-out-ului. „Câinii” au rupt blestemul, s-au impus cu 2-0 și au obținut prima victorie pe teren străin din acest sezon.

Cea mai mare parte a primei reprize a fost lipsită de ocazii importante de poartă. Chindia a fost aproape să lovească în minutul 21 (șut puțin peste poartă al lui Șerban), apoi în minutul 40, când șutul lui Doru Popadiuc a trecut puțin pe lângă bara dreaptă a porții lui Eșanu.

Dinamo a replicat în minutul 44. Singur cu Căbuz, Steliano Filip a încercat să trimită balonul peste portarul dâmbovițenilor, dar a fost blocat.

Dinamo a urcat liniile în partea a doua, dar prima ocazie notabilă le-a aparținut gazdelor. În minutul 53, Paul Iacob a trimis cu capul spre poartă, dar Eșanu a respins incredibil! Mingea a revenit la Iacob, care a reluat peste poartă, din cădere.

La un minut distanță, Dinamo a cerut penalty, la aparentul henț al lui Tiberiu Căpușă, dar brigada de arbitri condusă de Andrei Chivulete a lăsat jocul să curgă.

Mai incisivă, Dinamo a deschis scorul în minutul 66, prin Vlad Morar. Fostul atacant al Gazului a depășit 3 adversari cu driblinguri scurte și a șutat la colțul lung, pe lângă Căbuz.

Chindia a alergat după egalare, dar următorul gol a picat tot în poarta gazdelor. În minutul 81, Irobiso a finalizat centrarea lui Steliano Filip cu o execuție spectaculoasă, din voleu, cu care l-a prins pe contre-pied pe portarul Chindiei.

Trei puncte în vistieria lui Dinamo, care ajunge la un total de 13 puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s