Video I Mioveni, roata se întoarce: ”Ne aducem aminte cum i-am bătut pe Dinamo”

CS Mioveni a scăpat printre victoria în meciul cu U Craiova 1948, după ce a evoluat aproape pe toată durata partidei în superioritate numerică. Oltenii au egalat pe final și s-a încheiat 1-1.

Diallo a fost eliminat în minutul, fapt ce a declanșat furia suporterilor olteni, iar în minutul 59, Dumitriu a deschis scorul, după o greșeală a tânărului portar Robert Popa. Pe final, Huyghebaert a profitat de neatenția fundașilor celor de la CS Mioveni și a ”smuls” un rezultat de egalitate nesperat pentru U Craiova 1948. Alexandru Pelici, antrenorul argeșenilor, s-a arătat împăcat cu rezultatul din Bănie.

”La final plecăm cu un punct dintr-un meci din care la început, dacă îmi spunea cineva că plecăm cu punct sau puncte, eram mulțumit. Dar era un meci pe care ar fi trebuit să-l câștigăm, după ce au rămas în 10 oameni. Trebuia să ținem mai mult de minge, ei nu prea mai puteau să iasă să facă pressing.

Am pierdut mingea, nu trebuia să facem faultul acela, dar vom analiza. E un punct pe care l-am obținut cu multă muncă, mai sunt multe meciuri de jucat. Întotdeauna vine o fază. Semnalul de alarmă a fost la acea lovitură liberă făcută aiurea în marginea careului, dar n-am reușit să ne trezim.

Băieții sunt dezamăgiți pentru că ne doream să câștigăm, dar se întoarce, ne aducem aminte cum i-am bătut pe Dinamo, în minutul 91 și 93. Dar avem mulți jucători cu experiență și nu trebuia să facem greșelile pe care le-am făcut. Nu există joc facil, chiar dacă vom întâlni o echipă aflată în mare suferință (n.r.- Gaz Metan)”, a declarat Alexandru Pelici, tehnicianul Mioveniului.

Un gând despre &8222;Video I Mioveni, roata se întoarce: ”Ne aducem aminte cum i-am bătut pe Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s