Prima reacția a sponsorului care a recuperat autocarul: ”Va fi folosit de echipa de senior”. Ce spune despre o nouă investiție în CCJ și Dinamo 2

Dinamo și-a recuperat autocarul și nu va mai fi nevoită să închirieze unul ”nebranduit”. Din 2022, echipa noastră se deplasa cu un autovehicul închiriat de la Tarsin, deoarece, cel pe care-l aveam, cumpărat de Cristi Borcea, a fost trecut pe firmele lui Ionuț Negoiță, iar fostul acționar taxa clubul cu 1,04 euro/kilometru.

Într-o perioadă tulbure, primește un ajutor important din partea unuia dintre sponsorii importanți ai clubului.

Claudiu Ciolan, managerul unei clinici stomatologice, a confirmat achizționarea unui autocar care să îi transporte la meciuri pe fotbaliștii lui Dușan Uhrin Jr. „Câinii” au renunțat la cel pe care îl foloseau din cauza faptului că erau taxați pentru fiecare kilometru cu o anumită sumă de bani. Aceasta trebuia achitată către Ionuț Negoiță, deoarece autocarul era trecut pe firmele sale. Acum el a fost recuperat grație eforturilor făcute de Claudiu Ciolan. Acesta își dorește ca sprijinul său pentru Dinamo să fie și mai consistent.

”Momentan, autocarul va fi folosit de echipa de senior. E în regulă din ce-am văzut. Mai are mici probleme, dar se rezolvă. Este autocarul echipei dinainte, cu stema și trofeele pe el”, a declarat Claudiu Ciolan, pentru playsport.ro.

Totodată, cel caracterizat de Răzvan Zăvăleanu drept „un mare suporter dinamovist” a subliniat și stadiul negocierilor vizavi de echipa secundă și Centrul de Copii și Juniori.

”Deocamdată s-au mai întâmplat niște lucruri la echipă, au apărut diverse, iar negocierile nu au mai avansat. Eu sunt interesat, însă am decis să rezolvăm mai întâi problema autocarului”, a dezvăluit acesta.

Ciolan își anunțase intențiile în urmă cu o lună.

”În mare parte aș dori să investesc la Dinamo, dar depinde de anumite lucruri, din punct de vedere birocratic. Există interes din partea mea și din partea conducerii echipei, dar trebuie să rezolvăm lucrurile birocratice. Faptul că sunt în insolvență împiedică puțin aceste demersuri.

Investiția ar însemna cheltuielile unui club de Liga a 3-a (Dinamo 2), plus autocarul, dar să vedem cum negociem cu dânșii. Este vorba de fostul autocar al echipei. Sau, în caz că acesta nu este într-o condiție bună, ne orientăm spre altul. Interes este, dar rămân problemele birocratice”, preciza omul de afaceri pentru prietenii noștri de la playsport.ro.

CITESTE SI:

Prima reacție a fostului preparator fizic al lui Dinamo: ”Mi-am asumat decizia”. Care este motivul demisiei

Autocarul s-a întors acasă

Hulit în Ștefan cel Mare, Mureșan se dă cu rivalii: ”Îl cunosc de mulți ani, e unul dintre cei mai buni”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s