Video I Dusan Uhrin, a anunțat absenții din ”haită”, înaintea duelului cu FCU Craiova

Dinamo se pregăteşte de duelul cu FCU Craiova, care se joacă vineri, de la 20:30 pe stadionul Dinamo.

Astăzi, în conferința de presă organizată înaintea duelului de vineri, antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin jr. (54 de ani) a prefațat partida cu FCU Craiova și a spus ce probleme de lot are.

Tehnicianul lui Dinamo a dezvăluit ce jucători și-au revenit pentru meciul de mâine, dar totodată sunt și jucători asupra cărora se va decide astăzi, la ultimul antrenament.

”Nu toți jucătorii și-au revenit, Radu este încă accidentat, Jovanovic nu poate juca. Câțiva dintre ei nu s-au antrenat complet toată săptămâna, astăzi voi decide cine va rămâne și cine nu, în lotul pentru meciul de mâine seară. Este meci important pentru noi, adversar dificil.

Napoli a făcut o treabă bună acolo, e de mult timp, știe să lucreze bine acolo. Craiova se va concentra pe pase lungi, pe Compagno, un atacant foarte bun, trebuie să fim atenți în zona careului, sper ca băieții să fie pregătiți. Matei este apt de joc, Torje s-a antrenat 3 zile, voi decide după antrenamentul de astăzi dacă va fi în lot.

Toate meciurile sunt importante, mai ales acesta, am câștigat un singur meci, nu este suficient pentru a evita barajul, trebuie să ne concentrăm să câștigăm, dar contează și cu cine jucăm.

Nu știu cum sunt jucătorii, antrenamentele au decurs normal, nu pot să vorbesc despre atitudine de când am venit, trebuie să decid primul 11, sper să fiu inspirat când fac asta.

Cred că Andrea Compagno este cel mai bun jucător al lor, au jucători buni la mijloc, trebuie să ne concentrăm pe echipa noastră, pe ce facem noi. Sper să nu facem greșeli mari în timpul meciului.

Sper să fie mulți spectatori la meci, să fie o atmosferă frumoasă, important pentru noi, suporterii să vină alături de noi! Este un pas mic pe care l-am făcut la Ploiești, trebuie să ne concentrăm să nu facem greșeli, să rezistăm 90 de minute, va fi greu pentru noi, Craiova are o echipa bună. Nu știu dacă este ultima șansă, sper să nu fie.

Nu vreau să vorbesc despre pregătirea fizică, dacă sunt sau nu, nu a fost o greșeală comisă de antrenori în ceea ce privește pregătirea, accidentările au fost de vină, dacă au fost atât de dese accidentările, erau greu să pregătești echipa în condițiile astea, dar nu vreau să vorbesc mai multe.

Napoli este un antrenor foarte bun, a fost acolo de multe ori, are multe meciuri în România, mai multe decât am eu, a avut performanțe cu Craiova, este un antrenor bun și va fi o luptă pe cinste”, a declarat Uhrin în cadrul conferinței de presă.

Vlad Morar: ”Am avut mulți accidentați, jucători care ne puteau ajuta”

La conferința de presă organizată înainte de meciul cu Craiova, pe lângă tehnicianul Dusan Uhrin, a fost prezent și atacantul echipei noastre, Vlad Morar, care a prefațat duelul cu prăzarii de mâine seară.

”Ne așteaptă o partidă dificilă, dar sperăm ca la finalul ei să obținem toate punctele puse în joc. Lotul e complet, atmosfera este una foarte bună după victoria de la Chindia, sperăm să fie așa și după meciul de mâine seară.

Urmează două meciuri foarte importante pentru noi, după aceste două meciuri ne putem gândi la salvarea directă. Trebuie să luăm fiecare meci pas cu pas și vom vedea mâine seară ce va fi.

Craiova a avut o serie de rezultate pozitive de când a venit domnul Napoli, jucăm mâine seară acasă, sperăm să dăm totul și să obținem toate punctele. Am avut mulți accidentați, jucători care ne puteau ajuta, sperăm să intre mâine să ne ajute și ei.

Este un derby mâine, putem spune asta, sperăm să fie ai noștri cât mai mulți și să ne împingă de la spate. Cei cu care jucăm mâine seară sunt adevărata Craiova”, a declarat Morar în cadrul conferinței de presă.

Vlad Morar a dezvăluit în cadrul conferinței suma impresionantă de bani pe care a pierdut-o în fotbal la echipele pe la care a trecut, doar la Mediaș pierzând o suma impresionantă, pentru a putea rămâne liber de contract și să semneze cu echipa noastră.

”Îmi pare rău de toți băieții care au rămas la Mediaș, sunt tineri, trebuie să joace în continuare, doar așa pot crește. Nu știu dacă se pot salva, dacă pot scăpa de faliment. Am renunțat la peste 50 000 de euro pentru a pleca de la Mediaș. Nu aveam ce să facem, dacă nu renunțăm la bani, trebuia să stăm până la vara în club.

Am renunțat la vreo 250 000 de euro de când am început fotbalul, la echipele pe la care am trecut.

Dinamo m-a dorit foarte mult și mi-am dorit să vin aici. Dinamo înseamnă totul și trebuie să ne salvăm.

Trebuie să scăpăm Dinamo de retrogradare în acest sezon și Dinamo trebuie să fie în play-off an de an. Ne dorim să scăpăm de baraj”, a mai spus atacantul dinamovist.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Craiova

Răzvan Grădinaru, obiectivul propus pentru următorul sezon în Ștefan cel Mare. Ce spune despre revenirea la Dinamo

Dublu campion cu Dinamo, vorbește despre cum a jucat cu probleme la inimă: ”În 3 luni a apărut această problemă”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s