Video I Cosmin Matei, extrem de dezamăgit după eșecul din Ștefan cel Mare

Dinamo a condus-o pe FCU Craiova încă din secunda 35, însă echipa lui Nicolo Napoli a egalat în debutul reprizei secunde și apoi a dat lovitura în prelungiri.

Cosmin Matei a mărturisit că nu mai speră la o salvare directă de la retrogradare a lui Dinamo. Mijlocașul alb-roșilor spune că șansele sunt foarte mici și Dinamo trebuie să se concentreze să aibă o prestație foarte bună la baraj.

Totuși, Cosmin Matei spune că este încrezător că Dinamo va evolua și în următorul sezon în Liga 1.

”Aveam nevoie de victorie să sperăm la o salvare directă. Șansele s-au diminuat. Trebuie să rămânem în continuare pozitivi, să ajungem în cea mai bună formă fizică și mentală pentru finalul sezonului. Noi sperăm, dar e greu, sunt multe puncte de recuperat. Aveam o șansă bună să ne apropiem, dar nu s-a întâmplat.

Am început bine, dar ne-am retras. Am intrat în jocul lor cu mingi lungi. Așa am și pierdut, după o minge lungă. E dificil să pierdem în minutul 90. Nu știu dacă un egal ne ajută. Nu știu ce s-a întâmplat la final, un mic conflict, se mai întâmplă.

Personal, nu cred că s-a gândit nimeni la retrogradare și suntem încrezători că putem menține Dinamo în prima ligă. Este o situație dificilă. Au fost multe schimbări și la nivel de staff, și la nivelul jucătorilor. A fost dificil să se creeze omogenitate. Acest lucru s-a văzut și ne-a dăunat în joc”, a declarat Cosmin Matei la finalul meciului.

Ce le-a reproșat Dusan Uhrin jucătorilor

Dusan Uhrin și-a pierdut orice speranță în ceea ce privește salvarea de la baraj. Antrenorul ceh le-a reproșat jucătorilor săi că au făcut prea multe greșeli, care au decis soarta partidei.

”Cred că a fost un meci bun, cu un final foarte trist pentru noi. Vă spun sincer că nu am jucat rău, dar în fotbal totul se reduce la greșeli și am făcut mai multe decât adversarul. Una peste alta am jucat bine, suntem din ce în ce mai bine. E o zi tristă pentru noi, dar trebuie să luptăm mai departe. Am încercat să învingem în seara asta.

E o diferență între ce vrei și ce poți să faci. Oricum era greu să câștigăm cinci meciuri la rând, dar și de acum încolo vom încerca să dăm tot ce avem mai bun. 99% suntem la baraj, ar fi un miracol dacă ne-am salva direct. Am luptat, dar ar fi trebuit să fim mai concentrați. Sper să putem face mai multe, jucători care nu ar trebui să facă greșeli, dar le-au făcut.

În fotbal, greșelile se plătesc. Sper că totul va fi bine până la urmă. Sper să fim pregătiți pentru meciul cu CS Mioveni, nu-mi place să ne plângem”, a spus Dusan Uhrin Jr, după meci.

Dinamo – U Craiova 1-2

Dinamo a început ca din tun meciul cu FC U Craiova. Christian Irobiso a deschis scorul în secunda 35. Atacantul „câinilor” a finalizat cu o execuţie din faţa porţii goale, după o pasă excelentă oferită de Vlad Morar.

Dinamo și-a menținut avantajul până la intarea la cabine, dar echipa lui Uhrin a cedat după pauză. Huyghebaert a marcat cu un voleu din marginea careului.

Câinii” au continuat atacurile și au forțat golul al doilea, dar au rămas cu buza umflată în prelungiri. În minutul 90+1, Andrea Compagno a profitat de o deviere fericită și a marcat cu un șut sub bară, din interiorul careului.

Video I Dinamo marchează prin Christian Irobiso
Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO (Vineri, 15 aprilie, ora 20:30)
Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO (Vineri, 22 aprilie, ora 20:00)
Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Handbal I Două transferuri de top pentru Campioana României

Dinamo, la un pas să rateze transferul lui Lobonț în 2001: ”Dacă mă suni până la 12, vin!”

De cine se teme Dusan Uhrin în derby-ul cu FCU Craiova

4 gânduri despre &8222;Video I Cosmin Matei, extrem de dezamăgit după eșecul din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns