Fanii dinamoviști au început demersurile pentru a organiza primele alegeri din cadrul Programului DDB

Programul „Doar Dinamo București” a ținut, prin membrii cotizanți și sumele investite, echipa de fotbal în viață. Trecută prin mai multe perioade dificile, atât sportiv, cât și financiar, SC FC Dinamo 1948 a avut, din 2018, fără încetare, susținerea necondiționată a suporterilor, prin acest mijloc

Președintele este Cristi Hîldan, aflat în funcție din 2018. Fratele lui Cătălin Hîldan, a declarat, însă, că nu va candida în acest an.

Deși, inițial, alegerile ar fi trebuit să aibă loc în 2020, pandemia a stricat planurile și a amânat organizarea unui astfel de eveniment. Totuși, în ultimele zile, fanii dinamoviști au primit mai multe mesaje, prin intermediul grupurilor de Telegram sau WhatsApp.

”În atenția membrilor programului „Doar Dinamo București”

În vederea îmbunătățirii comunicării interne între membrii programului „Doar Dinamo București” și reprezentații programului DDB, venim cu următoarele precizări:

1. Rugăm membrii programului DDB să se înscrie în grupurile de Whatsapp zonale în functie de locul de reședință al membrului DDB;

2. Rugăm grupurile DDB zonale să își aleagă 2 reprezentați ai grupului, reprezentați zonali care vor avea întâlniri periodice online cu reprezentanți ai programului DDB.

Pentru eficientizarea modului de comunicare internă, rugăm ca grupurile să își stabilească reprezentații până la data de 17.04.2022 și apoi să comunice numele reprezentaților persoanei desemnate pentru a centraliza rezultatul voturilor și a constitui grupul de comunicare cu reprezentații DDB.

Acesta este un prim pas in reorganizarea Program DDB, in vederea pregatirii alegerilor din Board”, se arată în mesajul DDB.

Conform site-ului Programului „Doar Dinamo București”, pentru a candida la funcția de președinte, respectiva persoană trebuie să aibă minim 12 luni de activitate în cadrul programului (prin plata contribuției de Acționar DDB și/sau Elită), dar și o vârstă de minim 16 ani împlinită cu cel puțin o zi înainte de alegeri.

De asemenea, alegerile vor fi organizate de Asociația „Peluza Cătălin Hîldan Dinamo”, vara, iar voturile se vor face prin intermediul Aplicației DDB, timp de o săptămână (7 zile).

Inițial, evenimentul ar fi trebuit să fie organizat în 2020, dar, din cauza pandemiei, a fost anulat.

Viitorul președinte ales în 2022 va avea un mandat de 4 ani, valabil până în 2026.

Totuși, există și posibilitatea ca, în anumite circumstanțe, cel ales să poată să fie demis iar, ulterior, să fie ales un nou președinte.

3 gânduri despre &8222;Fanii dinamoviști au început demersurile pentru a organiza primele alegeri din cadrul Programului DDB&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s