Marius Tomozei, rupe tăcerea după accidentarea groaznică suferită: ”A fost foarte greu, sincer”

Marius Tomozei (31 de ani) s-a accidentat grav în duelul dintre FC Botoșani și Dinamo, terminat 4-0, în etapa cu numărul 24 din Liga 1.

magazinfcdinamo.ro

Fundașul „câinilor” a ieșit accidentat după doar câteva minute scurse din partida de la Botoșani. Sosit în această iarnă la Dinamo, Marius Tomozei a fost atacat dur de Malcom Edjouma și nu a mai putut continua partida.

Fundaşului dreapta i-a fost provocată o ruptură de ligamente încrucișate ale genunchiului și a fost supus unei intervenții chirurgicale care îl va ține pentru încă patru luni în afară gazonului. Jucătorul dinamovist spune că Edjouma nu l-a căutat pentru a-și cere scuze.

”Sincer, nu m-a căutat, dar nici nu mă gândeam să mă sune sau să-mi dea vreun mesaj. Chiar înainte de meciul cu Botoșani, vorbeam cu Florescu și cu Șeroni și întrebam dacă pleacă Edjouma la Steaua, că auzisem că trebuie să plece. Scuze, la FCSB. A zis, nu, că mai trebuie să joace cu voi, cu Dinamo, și după aia.

Și eu am întrebat toată săptămâna de Edjouma. A fost un semn, dar asta este viața. Este un sport de contact, m-am uitat și eu la reluare, nu a vrut să mă lovească. A intrat un pic mai dur, dar n-am nicio treabă cu Edjouma. Este și mai masiv, m-a prins și cu piciorul în pământ și a intrat din lateral, asta este viața”, a dezvaluit Marius Tomozei pentru prosport.ro.

Fundașul lateral spune că a trecut prin clipe extrem de dificile după ce a fost supus operației chirughicale. Marius Tomozei a fost nevoit să învețe din nou să meargă, iar cu ajutorul familiei a reușit să treacă peste momentele grele.

”În primele trei săptămâni după operație a fost foarte greu, sincer, nu știu dacă am dormit vreo 20 de ore adunate și nu mă așteptam să am reacția asta, să îmi revin, să merg fără cârje.

A fost o durere foarte mare după operație. Și cu gheață, încercam să iau pastile și nu puteam să îmi revin. Am zis că mă operez, apoi stau și dau drumul să merg.

Nu știam să merg, chiar am învățat să merg iar. M-am speriat, am crezut că nu pot să-mi mai revin. Îmi doresc să revin pe teren și sincer mai mult, Dinamo m-a ajutat pe mine decât eu pe Dinamo, pentru că eu am jucat doar trei meciuri.

Mă gândesc ca, din vară, după ce voi discuta cu cei din conducere și dacă voi rămâne la Dinamo, vreau să demonstrez că pot să joc pentru Dinamo și lucrul ăsta m-a ambiționat.

A fost o ambiție de-a mea când mi-a spus copilul meu, are trei ani și jumătate, și face «tati, te rog, când jucăm fotbal? Că vreau să joc fotbal cu tine». A fost și asta o ambiție să revin cât mai repede să joc fotbal cu băiatul meu”, a mai punctat Marius Tomozei.

  • 3 meciuri a jucat Marius Tomozei pentru Dinamo în acest început de an
  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Tomozei, potrivit Transfermarkt.com

3 gânduri despre &8222;Marius Tomozei, rupe tăcerea după accidentarea groaznică suferită: ”A fost foarte greu, sincer”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s