Dinamo anunță schimbarea echipamentelor de joc și o surpriză de proporții pentru suporteri

Nou director de marketing, Dan Giuraniuc a venit la Dinamo pentru a se ocupa de relația clubului cu sponsorii, dar și cu viitorii sponsori pe care clubul i-ar putea avea în sezonul următor.

Așadar, clubul nostru de fotbal, iese la înaintare cu marketingul. A extins două contracte mari și a bătut palma cu un al treilea. Oficialii au stabilit și culorile modelelor viitorului echipament, iar unul va fi dedicat suporterilor.

Conducerea a extins acordul cu Unibet pe încă doi ani, 400.000 de euro/sezon, pe cel cu Macron, sponsorul tehnic, pe alți trei, și au atras Vlad Cazino. După cum spune directorul de marketing, Dan Giuraniuc:

”Am parafat discuțiile cu Unibet, va fi și un mic surplus la cifrele contractului. Și «Vlad Cazino» va face parte din noul parteneriat, iar numele va apărea pe marea majoritate a produselor clubului, mai puțin pe tricouri.

Suntem în discuții avansate cu sponsorul care să aibă logo-ul trecut pe spatele tricourilor.

Încă nu am bătut palma, suntem în negocieri. Contractul cu Macron s-a prelungit și el, suntem în discuții despre modul cum va arăta echipamentul pentru sezonul viitor. Vom merge pe trei modele, roșu, alb și unul custom, unic în istoria lui Dinamo”, a precizat directorul de marketing al clubului, Dan Giuraniuc.

Potrivit informațiilor oferite de acesta, al treilea echipament va avea culoarea roșie, iar pe el va apărea galeria PCH într-un portret de peluză stilizat.

Giuranic bifează astăzi o lună de când a fost adus director de marketing în Ștefan cel Mare, lucrând înainte la Unibet.

”Dinamo rămâne atractivă pe piață. Chiar mai atractivă decât în anii anteriori. Conform unui studiu făcut și de voi la Gazetă, este al doilea brand ca număr de știri, este o echipă foarte populară în media românească, se citește orice despre Dinamo, de bine, de rău.

În ciuda rezultatelor, Dinamo n-a fost percepută negativ, ci mai degrabă ca o victimă a situațiilor de management dinainte.

Eu cred că toată lumea își dorește ca Dinamo să continue în Liga 1. Nu doar suflarea roș-albă, ci și rivalii, adversarii. Nimeni nu vrea ca Dinamo să dispară. Atitudinea este pozitivă, de aceea și planul de marketing pe care-l facem e optimist”, a explicat oficialul situația de piață a clubului pe care-l reprezintă.

CITESTE SI:

Avancronică I CS Mioveni – Dinamo București

Marius Tomozei, rupe tăcerea după accidentarea groaznică suferită: ”A fost foarte greu, sincer”

CCA a anunțat arbitrul de la Mioveni – Dinamo

3 gânduri despre &8222;Dinamo anunță schimbarea echipamentelor de joc și o surpriză de proporții pentru suporteri&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s