”Torje și Filip, s-au complăcut!”. Un fost antrenor al lui Dinamo, radical la adresa jucătorilor

Dinamo a pierdut în ultima etapă contra celor de la CS Mioveni, scor 0-2, meci disputat în cadrul etapei a cincea a play-out-ului Ligii 1.

Ioan Andone consideră că situația din Ștefan cel Mare este una critică și că principalii vinovați sunt atât jucătorii, cât și manangementul din partea conducerii.

Aflată pe loc de baraj pentru menținerea în Liga 1, Dinamo va avea probleme și în sezonul viitor dacă rămâne în primul eșalon este de părere fostul antrenor al “câinilor roșii”.

“Din păcate, e vorba de calitatea jucătorilor. Ei s-au obișnuit cu înfrângerile.(…) Lotul este foarte, foarte slab! Și jucătorii care au mai trecut pe acolo, precum Torje și Filip, s-au complăcut. Nu poți să ajungi la nivelul ăsta!

Anul viitor le va fi și mai greu. Și la anul trebuie să se aștepte la aceleași rezultate indiferent de antrenorul pe care îl pun. Cum să rulezi 53 de jucători într-un an de zile? Doamne! E una dintre cele mai mari greșeli pe care le puteau face.

Dacă schimbi atâția jucători nu poți să faci o echipă, să îi omogenizezi. Plus problemele astea alea acționariatului, cu Șerdean, te doare mintea! Nici nu știi ce e acolo!

Nu văd un viitor care să dea speranțe că se vor îndrepta lucrurile sau se va face ceva! Sincer, sunt de 25 de ani în antrenorat și nu îmi dau seama cum să pot să îi ajut! Atât de gravă e situația. Doamne, ce e acolo!”, a declarat Ioan Andone, potrivit fanatik.ro.

Conform regulamentului, chiar și dacă echipa noastră ar egala-o la puncte pe Mioveni, tot ar rămâne pe loc de baraj.

În situația în care, la finalul playoff-ului, două sau mai multe echipe se află la egalitate de puncte, departajarea se face în primul rând ținându-se cont dacă a fost sau nu aplicată rotunjirea cu 0,5. În caz de egalitate și după aplicarea acestui criteriu, departajarea se va face conform numărului de puncte cu care fiecare dintre echipe a terminat sezonul regulat. Dacă și în această situație egalitatea persistă, departajarea se va efectua potrivit art. 27 din ROAF:

– Numărul mai mare de puncte obţinute în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte;
– golaverajul mai bun în jocurile directe;
– numărul mai mare de goluri marcate în jocurile directe
– golaverajul general mai bun (diferenţa între golurile marcate şi primite în toate jocurile din campionat);
– numărul mai mare de goluri marcate în toate jocurile de campionat„, conform regulamentului.

Aceleaşi reguli se aplică şi în play-out. În fiecare dintre situațiile menționate mai sus, Dinamo e dezavantajată. Astfel, „câinii” nu mai pot, matematic, să prindă locul 12, astfel că vor juca la barajul de menținere în Liga 1.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO (Vineri, 22 aprilie, ora 20:00)
Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Exclusiv I Andreea Prisăcariu, debut pentru România în BJK Cup: ”Sunt mândră, am jucat pentru țara mea”

Ion Țiriac a răspuns unei întrebări arzătoare: De ce nu vrea să investească la Dinamo?

Deniz Giafer și Vlad Morar puși la colț, după eșecul cu Mioveni: ”Asta îți arată manieră unor jucători”

4 gânduri despre &8222;”Torje și Filip, s-au complăcut!”. Un fost antrenor al lui Dinamo, radical la adresa jucătorilor&8221;

Lasă un răspuns