Gheorghe Mihali, avertisment pentru eroul din duelul cu Fcsb U19

Echipa U19 a disputat duminică un meci de totul sau nimic la categoria U19, pentru accederea în semifinale.

Dinamo avea un punct avans față de Fcsb, iar după această victorie, ne-am asiguram și matematic prezența în faza următoare a competiției. Dinamo U19 s-a calificat în semifinalele Ligii Elitelor, după ce a învins-o pe FCSB U19 cu scorul de 5-2. Toate golurile ”câinilor” au fost marcate de Daniel Dinu.

Gheorghe Mihali a vorbit la superlativ despre Daniel Dinu, însă, totodată, atrage atenția la faptul că tânărul jucător trebuie să muncească mai mult.

”I-am întrebat pe jucători, înainte de meci, dacă au orgoliu și mândrie, pentru că noi suferim și din punct de vedere al condițiilor de pregătire, și din tot ce există la o academie. Toți se concentrează pe echipa mare, pentru că noi trăim datorită echipei mari. Noi puteam să facem egal sau să câștigăm. Ne-am mobilizat și antrenat bine. Am reușit să ne asigurăm calficarea.

Vă rog frumos să nu mi-l scoateți prea mult în față (n.r. Daniel Dinu), pentru mai are mult de muncit. Să nu și-o ia în cap. Trebuie să muncească foarte mult și să fie foarte atent la alimentație. Totodată, trebuie să fie constant. El a mai avut și meciuri care nu au fost la fel de reușite. Dar, oricum, este un fotbalist care are foarte mari calități.

A mai dat și scăriță la poartă, dar a scos-o portarul de la FCSB de pe linia porții. Putea să dea șase goluri. Era foarte urât să pierdem calificarea în ultima etapă. Jucătorii tineri nu sunt tot timpul constanți. El este un vârf de atac stângaci. Are execuții, dar problema la el e că trebuie să fie serios, zi de zi.

Acum nu-l văd jucând la echipa mare. Trebuie să avem răbdare cu el, să-l creștem. Chiar săptămâna trecută, l-am luat de gât și i-am spus că duminică ar fi cazul să câștige el meciul. Așa i-am spus pe scări, când am terminat antrenamentul. I-am spus că e meciul lui. El trebuie să fie oportunist. Dă bine și din loviturile libere”, a declarat Gheorghe Mihali pentru fanatik.ro.

Fostul mare jucător al lui Dinamo, a atras atenția asupra problemelor pe care le întâmpină la echipa Under 19: ”Aș fi mulțumit dacă am avea mingi, echipament și teren de antrenament pe care să jucăm singuri. Suntem vreo trei echipe, și Under 17, și echipa a doua, și eu”.

”Una Manita!” Dinamo U19, victorie fără dubii cu FCSB

Meciul a început slab pentru băieții noștri și la pauză gazdele avea un avans de un gol, 1-0 pentru Fcsb. Dinamo a revenit după pauză și am egalat, am trecut în avantaj pe tabelă, 2-1. Gazdele au revenit din nou și au egalat la 2, iar Dinu Daniel, care a fost one-man show, a marcat încă de 3 ori pentru a aduce o victorie de senzație, 5-2.

CITESTE SI:

Zdrobită cu 8-0 de Rapid, Gaz Metan amenință Dinamo

Programul etapei a 7-a din play-out. Când se joacă Dinamo București – Academica Clinceni

”Torje și Filip, s-au complăcut!”. Un fost antrenor al lui Dinamo, radical la adresa jucătorilor

Un gând despre &8222;Gheorghe Mihali, avertisment pentru eroul din duelul cu Fcsb U19&8221;

Lasă un răspuns