Marius Niculae, a identificat problema majoră a lui Dinamo: ”Asta îi lipseşte acum”

”Săgeată” a urmărit victoria Rapidului, scor 8-0, cu Gaz Metan, însă a rămas cu gândul tot la echipa sa de suflet. Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă, iar în această primăvară urmează să dispute barajul pentru menţinerea în Liga I.

“A fost un antrenament cu public pentru Rapid, aveam nevoie de un asemenea stadion în fotbalul românesc, aştept acum să se facă şi la Dinamo ceva. Cu cât avem mai multe stadioane noi, cu atât va fi fotbalul mai frumos.

Sunt puţin invidios pe ei că au stadion nou şi Dinamo nu are, dar mă bucur pentru ei ca aveau nevoie de un stadion nou, au şi ei o galerie frumoasă, dar cea mai frumoasă e a lui Dinamo, trebuie să recunoaştem.

Săpunaru dă identitate echipei şi asta se vede în teren chiar dacă nu apare, dar, fiind prezent in primul 11, dă acel spirit de care are nevoie această echipă, adica identitate, asta îi lipseşte acum lui Dinamo. Dar le lipseşte şi altor echipe.

La Dinamo lucrurile sunt clare, se pregatesc de baraj. Daca acum caţiva ani ne pregateam de Champions League, acum ne pregătim de baraj” , a declarat Marius Niculae.

Zdrobită cu 8-0 de Rapid, Gaz Metan amenință Dinamo

Dinamo se pregăteşte de duelul cu Gaz Metan care se joacă vineri, de la 20:00 pe stadionul Municipal din Mediaș.

Înaintea confruntări cu ”câinii roșii”, medieșenii au cedat fără drept de apel pe terenul Rapidului, scor 0-8, în runda cu numărul cinci din play-out-ul Ligii 1.

Flavius Boroncoi, antrenorul falimentarei Gaz Metan Mediaș, la finalul umilinței din Giulești a avertizat echipa noastră, afirmând că partida de vineri, cu Dinamo, va arăta cu totul altfel.

Chiar dacă Gaz Metan se află pe ultimul loc în clasamentul play-out-ului cu minus 25 de puncte și la formația condusă de Flavius Boroncoi evoluează foarte mulți tineri jucători, antrenorul grupării din Mediaș este încrezător

”Știam că sunt o echipă bună, că se bate pentru primul loc în play-out. Dar am știut și potențialul jucătorilor mei, pentru că nu pot să ducă ritmul din Liga 1. Noi încet, încet suntem în decădere, dar vă promit că la meciul cu Dinamo va fi altceva.

Eu le-am spus jucătorilor că pe mine nu mă interesează scorul. Și că era 0-3, pentru mine tot înfrângere era. Capul sus, e istorie acum, meciul s-a terminat. Vineri avem meciul cu Dinamo și trebuie să schimbăm atitudinea. Sunt tineri, sunt copii și îi înțeleg.

(n.r. dacă jucătorii de la Gaz Metan joacă gratis) Da, da. Ce să zic, nu pot să zic prea multe. Eu sunt antrenor și îmi fac datoria. Pentru ei vin și eu, să fiu alături de ei. Mai mult ca sigur îmi voi vedea și eu de drum. Chiar dacă sunt din Mediaș, nu mai pot să rămân.

(n.r. unde o vede pe Gaz Metan) Nicăieri. Echipa se va desființa, din păcate”, a spus Flavius Boroncoi, după meciul pierdut de Gaz Metan cu Rapid, scor 0-8.

Clasament play-out
  1. Rapid – 35 pct
  2. Sepsi OSK – 33 pct
  3. FC Botoșani – 32 pct.
  4. U Craiova 1948 – 28 pct.
  5. UTA – 26 pct.
  6. CS Mioveni – 25 pct.
  7. Chindia Târgoviște – 22 pct.
  8. Dinamo – 13 pct.
  9. Academica Clinceni – 1 pct.
  10. Gaz Metan Mediaș – minus 25 pct.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO (Vineri, 22 aprilie, ora 20:00)
Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni (Sâmbătă, 30 aprilie, ora 12:30)
Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Un gând despre &8222;Marius Niculae, a identificat problema majoră a lui Dinamo: ”Asta îi lipseşte acum”&8221;

Lasă un răspuns