Mircea Rednic a fost externat după ce a fost operat. Prima reacție a fostului antrenor de la Dinamo: ”Vă spun că sunt ca nou”

Mircea Rednic (60 de ani), fostul antrenor de la Dinamo, a fost externat din spital, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la șold.

Intervenția chirurgicală la care a fost supus Mircea Rednic a avut loc luni, iar joi, 21 aprilie, „Puriul” a fost externat. Astfel, fostul antrenor de la Dinamo a scăpat de afecțiunea care i-a degradat articulația șoldului și care îi dădea bătăi de cap de ani buni.

Anunțul că Mircea Rednic a fost supus unei operații de coxartroză a fost făciut de Robert Apostolescu, medicul care s-a ocupat de intervenția chirurgicală.

”Astăzi îi urez Paște fericit domnului Mircea Rednic, care tocmai s-a externat după operația de coxartroză efectuată luni și va putea petrece sărbătorile în familie! Intervenția a fost efectuată printr-o metodă minim invazivă, ceea ce presupune o incizie mică, dureri minime și o recuperare rapidă. Urmează o perioadă de aproximativ o lună în care va merge cu ajutorul cârjelor și va face exerciții de kinetoterapie, dar starea de spirit este deja la cote înalte”, a transmis Dr. Robert Apostolescu pe pagina sa de Facebook.

Mircea Rednic a vorbit și el despre starea sa de sănătate și a dezvăluit că se simte foarte bine și nu a simțit nicio durere. După ce a văzut tehnica folosită de medici la operația sa, ”Puriului” îi pare rău că nu a ajuns mai devreme pe masa de operație.

”Vă spun că sunt ca nou. Tehnica asta nouă, minim-invazivă, este ceva incredibil. Nici vorbă de durere după operație. Cicatricea este mică, mușchii nu sunt secționați. A doua zi eu deja ma plimbam cu cadrul, am făcut multe ture pe aici prin spital. Mă simt foarte bine.

Înainte de operație aveam dureri chiar și atunci când mă așezam în pat, nu mai vorbesc la mers, când urcam în mașină sau când urcam scările. I-am spus domnului doctor Apostolescu că am făcut o mare greșeală că nu m-am operat mai devreme și regret că am stat aproape 2 ani cu dureri”, a declarat Mircea Rednic, după ce a fost externat din spitalul Euroclinic.

Mircea Rednic a avut cinci ”mandate” la Dinamo și în total, acesta a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

CITESTE SI:

Jonathan Rodriguez, motivat înaintea meciului cu Gaz Metan

Dusan Uhrin anunță modificări în echipa de start înaintea partidei cu Gaz Metan: ”Trebuie să-mi arate dacă sunt în formă”

CCA a anunțat arbitrul de la Gaz Metan – Dinamo

Lasă un răspuns