Alexandru Dedu, are combatanți puternici pentru șefia Federației Române de Handbal. Când vor fi alegerile

La 50 de ani, actualul şef al FRH, Alexandru Dedu, va candida pentru al treilea mandat, el fiind ales pentru prima dată în funcţie în februarie 2014.

Alexandru Dedu, alături de Bogdan Voina, Constantin Din şi Maximilian Gavrilă, vor candida joi, 28 aprilie, în cadrul Adunării Generale a forului, pentru un mandat valabil în următorii ani la conducerea FRH.

Adunarea generală a FR Handbal va începe la ora 11.00, la Hotel Marriott din Bucureşti, unde structurile sportive cu drept de vot au fost invitate să-şi mandateze reprezentanţii.

Fost component al naţionalei, cu care s-a clasat pe locul 8 la JO din 1992, şi câştigător la nivel de club al Ligii Campionilor, Dedu a condus forul naţional în ultimii opt ani.

Al doilea mandat l-a câştigat la doar un vot diferenţă în faţa Narcisei Lecuşanu, oficial IHF în prezent.

Un alt candidat este Bogdan Voina (43 de ani), fiul fostului mare handbalist Radu Voina. Voina jr. a activat şi el la echipa naţională, iar la nivel de club cea mai îndelungată perioadă a petrecut-o la Steaua Bucureşti, cu care a cucerit Challenge Cup în 2006.

Constantin Din (53 de ani) este fost arbitru la nivel de mari competiţii internaţionale, iar în prezent este observator EHF. Din candidează pentru prima dată pentru funcţia de preşedinte al FR Handbal.

Tot în premieră candidează şi Maximilian Gavrilă (68 de ani), antrenor emerit şi preşedinte al ACS Şcoala 181 Bucureşti, unde a format mai multe jucătoare care au ajuns la echipe puternice de club din Liga Naţională şi la prima reprezentativă.

Potrivit FRH, la alegerile din 28 aprilie vor vota pentru un mandat de patru ani la conducerea forului (preşedinte, vicepreşedinte şi membri ai Consiliului de Administraţie) 245 de reprezentanţi ai structurilor afiliate din ţară.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s