„Să fim serioși! Sigla lui Dinamo e cea cu D-ul”

După cum știți deja, Nicolae Badea a somat-o pe Dinamo să nu mai folosească „FC” în denumire și să nu mai utilizeze stema de pe tricouri decât în scopuri sportive.

Astfel, conducerea clubului a ales să schimbe identitatea vizuală și i-a invitat pe suporteri să își pună imaginația la contribuție.

Suporterii își vor putea înainta propunerile pentru noua siglă a lui Dinamo până pe data de 5 mai.

Dănuț Lupu, fostul jucător al lui Dinamo, a comentat această situație și este de părere că sigla lui Dinamo din ultimii 20 de ani, cu cei doi câini, nu va constitui o pierdere pentru club, fostul mijlocaș fiind de părere că adevărata emblemă a clubului este cea cu litera D.

Mai mult, Lupu se așteaptă redresarea și că soluția ar fi ca echipa de fotbal din prima Ligă, să fie preloată de Clubul Sportiv Dinamo și a dat un exemplu greu de combătut: ”Dinamo la handbal joacă în Champions League. Și vin jucătorii de la Barcelona, avem un antrenor care a câștigat de 3-4 ori Champions League. Care e problema?”

„Să fim serioși! Sigla lui Dinamo e cea cu D-ul, niciodată n-a fost cea cu câinii. Aceea cu câinii a venit în 2002. Sigla lui Dinamo, a CS Dinamo, e cea cu D, nicidecum cea cu câinii. Sigla cu D e a CS Dinamo, nu e a nimănui, numai a lui CS Dinamo. V-ați gândit că s-ar putea ca CS Dinamo să-și facă echipă în 3-4 ani? Eu cred că ar fi cea mai bună soluție. Nu echipa domnului Badea, ci CS Dinamo.

Uitați-vă și în Italia, au luat 60 de medalii la Jocurile Olimpice, toți cei care au luat medalii sunt de la echipe departamentale. Asta cu n-ai voie să promovezi ca echipă departamentală… la Jocurile Olimpice, cei care au luat medalii din lotul Italiei sunt din cluburi departamentale.

CS Dinamo la handbal joacă în Champions League. Și vin jucătorii de la Barcelona, avem un antrenor care a câștigat de 3-4 ori Champions League. Care e problema? Cele mai mari performanțe ale sportului românesc le-au avut echipele departamentele. Au o stabilite și o disciplină”, a spus Dănuț Lupu, la Pro Arena.

Nicolae Badea îi cere despăgubiri de un milion de euro lui Dinamo

Firma lui Badea are drept exclusiv pentru folosirea numelui şi a siglei. Acum cere să i se plătească de urgenţă un milion de euro, în condiţiile în care echipa din Liga 1 are mari probleme financiare.

“În cazul în care nu veţi înţelege să vă conformaţi celor solicitate, vom depune toate eforturile pentru a obţine respectarea drepturilor noastre, restabilirea ordinii garantate prin norma imperativă a legii, recunoaşterea drepturilor exclusive şi sancţionarea persoanelor care se fac vinovate de astfel de fapte.

Mai mult, înţelegem să ne cuantificăm prejudiciul suferit, la acest moment, separat de faptele ulterioare ale societăţii dumneavoastră la suma de 1.000.000 de euro”, se anunţă în notificare.

CITESTE SI:

Răzvan Zavaleanu, contraatacă notificarea lui Șerdean!

Dinamo defilează la nivel european și este prima în Liga 1

Dorin Șerdean, prima solicitare oficială

2 gânduri despre &8222;„Să fim serioși! Sigla lui Dinamo e cea cu D-ul”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s