Răzvan Zavaleanu, contraatacă notificarea lui Șerdean!

Dorin Șerdean, cel care a preluat rolul de reprezentant al societății Lotus, deținătoarea a 72,08% dintre acțiunile lui Dinamo, a solicitat oficial clubului ca administratorul special Iuliu Mureșan să fie înlăturat!

După notificarea trimisă de Șerdean, Răzvan Zavaleanu a făcut următoarele precizări.

”N-a existat o solicitare în privința domnului Mureșan. Dumnealui este destul de supărat, de stresat din cauza celor întâmplate la Dinamo. Nu poate să-i cadă bine când rezultatele sunt cele care sunt. Chestia cu Nicolae Badea i-a pus capac, pentru că sunt lucruri venite din partea unui dinamovist la care nu te aștepți. Dumnealui a fost afectat foarte tare, a suferit și suferă în continuare.

Problemele judiciare care ar fi iscate de o retragere sunt neevaluabile, doar de asta n-am avea nevoie. Ar însemna apariția unui nou administratorul special, propus de acționari, de Lotus. Fără a găsi un înlocuitor, nu se putea ca domnul Mureșan să plece, pentru că s-ar opri activitatea clubului. Nu s-ar putea face, de exemplu, plăți fără administratorul special.

Jucătorii și personalul sunt plătiți la zi. Ne este foarte greu, nu neg. Ultima lună a însemnat un efort foarte mare din partea DDB. Ne uităm cu îngrijorare că doar din luna iunie vom avea parte de banii din drepturile de televizare. Confortabil nu ne simțim.

Uitându-ne la lista cu jucători, aș fi zis că trebuie să fim clasați în altă parte. Ne-am uitat și la meciurile potențialelor contracandidate de la baraj, nu va fi ușor”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, potrivit digisport.ro.

Dorin Șerdean, prima solicitare oficială

Dinamo traversează cel mai prost sezon din istoria clubului. Echipa noastră va juca barajul pentru menținerea în Liga 1, dar clubul are probleme nu doar pe plan sportiv.

Fostul președinte executiv al „câinilor” din perioada în care Pablo Cortacero o preluase pe Dinamo, a trimis o solicitare oficială pe adresa clubului pentru ca Iuliu Mureșan, administratorul special, să fie înlăturat.

”Lotus Perfect Products SRL, prin reprezentantul Dorin Șerdean, solicită atât actele de la momentul intrării în insolvență, precum și înlăturarea administratorului special, Iuliu Mureșan!

Subscrisa SC Lotus Perfect Products SRL, prin reprezentant legal Șerdean Pavel Dorin, în calitate de acționar al DINAMO 1948 SA, deținător al unui procent de 72,08% din totalul acțiunilor existente conform actului constitutiv din data de 02.09.2020, prin prezenta vă

SOLICITĂM

1. Să luați act de noua adresă de corespondență electronică a subscrisei în vederea realizării viitoarelor comunicări procedurale: […], precum și a tuturor actelor care implică decizia și hotărârea acționarilor (schimbare administrator special, stabilire salariu, etc),

2. COMUNICAREA ultimului statut al DINAMO 1948 SA, în vederea luării la cunoștință a drepturilor și obligațiilor existente în cadrul asocierii (chiar dacă în prezent aceasta este suspendată) în principal ca urmare a schimbării acționariatului LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL și a intenției de redresare cât mai rapidă.

Față de aceste aspecte, vă asigurăm tot sprijinul nostru în realizarea demersurilor întreprinse.

Cu deosebită considerație, LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL

Prin reprezentant legal Șerdean Pavel Dorin”, se arată în scrisoarea trimisă de Șerdean.

Un gând despre &8222;Răzvan Zavaleanu, contraatacă notificarea lui Șerdean!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s