Reacția lui Dusan Uhrin, după victoria cu Botoșani: ”Aștept deciziile privind cartonașele roșii”. În ce condiții rămâne în Ștefan cel Mare

Dinamo s-a impus, în deplasare, împotriva celor de la FC Botoșani, scor 3-2, în partida din cadrul etapei cu numărul opt a play-out-ului Ligii 1.

A fost poate cel mai important test pentru „câini”, înaintea barajului de menținere/promovare în Liga 1. Iar jucătorii lui Dușan Uhrin au dominat constant, chiar dacă în repriza secundă au fost nevoiți să joace în inferioritate numerică.

Balthazar Pierret a reușit o dublă pentru Dinamo în prima repriză, dar a fost eliminat în minutul 45+1 pentru cumul de cartonașe galbene. Francezul a intrat pe teren fără permisiunea arbitrului și a fost sancționat a doua oară.

Dusan Uhrin și-a lăudat jucătorii pentru că au reușit să câștige și să marcheze cu un om în minus, după ce Balthazar Pierret fusese eliminat în finalul primei reprize.

La finalul jocului, tehnicianul ceh a tras și concluziile și s-a plâns de cartonașele arătate de centralul Andrei Moroiță și a explicat că va fi nevoit să facă mai multe schimbări.

”Sunt bucuros pentru jucători, am avut mai multe ocazii decât Botoșani. Aștept să văd deciziile privind cartonașele roșii. Ultimul cartonaș roșu… nu e normal ca portarul lor să nu primească nimic, el a venit la jucătorul nostru.

Avem câteva accidentări, vom rota echipa pentru meciul următor. Nu mă interesează cu cine vom juca la baraj.

Va fi o luptă grea, nu știu dacă va fi mai dificil meciul cu UTA, trebuie să schimbăm puțin primul 11”, a spus Dusan Uhrin.

De asemenea, antrenorul lui Dinamo a anunțat că poate rămâne la echipă și în sezonul următor dacă salvează echipa de retrogradare, la baraj.

”Am contract cu Dinamo dacă ne vom salva. Dacă mai primim cartonașe roșii și în următorul meci, nu știu ce vom face”, a firmat Uhrin la finalul meciului cu FC Botoșani.

@doar_dinamo_official

Câinii ”mușcă” și din moldovenii de la FC Botoșani, cu scorul de 3-2!

♬ original sound – Doar Dinamo Official
  • Echipa antrenată de Dusan Uhrin a ajuns la a treia victorie consecutiva.
  • După victoria cu FC Botoșani, Dinamo are 22 de puncte, dar rămâne pe locul 14, la o lungime în spatele Chindiei, care are un meci mai puțin.
  • În ultima rundă din play-off, Dinamo va întâlni UTA Arad, pe teren propriu.

Un gând despre &8222;Reacția lui Dusan Uhrin, după victoria cu Botoșani: ”Aștept deciziile privind cartonașele roșii”. În ce condiții rămâne în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns