Video I Balthazar Pierret a explicat faza care i-a adus eliminarea

Vineri seară, în deplasare cu FC Botoșani, Dinamo a demonstrat că este pregătită pentru meciul de baraj și s-a impus în fața formației moldovene cu 3-2.

Dinamo a intrat în avantaj la pauză, scor 2-1, după dubla lui Balthazar Pierret, în timp ce pentru moldoveni a marcat Jaja. Totuși, „câinii” au rămas în inferioritate numerică chiar înainte de pauză.

După golul marcat în minutul 44, Pierret a acuzat probleme medicale și a ieșit în afara terenului pentru a primi îngrijiri. Ulterior, a revenit pe gazon fără permisiunea arbitrului și a văzut al doilea cartonaș galben, fiind eliminat.

La finamlul partidei, francezul a explicat că, în timp ce se afla pe margine pentru a primi îngrijiri medicale, o persoană din tabăra dinamoviștilor i-a spus să reintre pe teren, deși centralul Andrei Moroiță nu își dăduse acordul.

„Sunt foarte fericit că am marcat, desigur, și că am luat cele trei puncte. Pentru mine, nu a fost o decizie corectă, Arbitrul va urmări imaginile și își va reconsidera poziția. Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte.

Când am marcat golul, am fost lovit de portar. Am auzit pe cineva de pe bancă spunându-mi să intru pe teren și am intrat, așa am luat al doilea galben.

Acum începem să ne cunoaștem mai bine și să jucăm mai bine împreună. După părerea mea, 100% vom rămâne în Liga 1. Nu contează cu ce echipă vom juca la baraj”, a declarat Pierret.

Balthazar Pierret va fi suspendat pentru ultimul meci al lui Dinamo din play-out, contra celor de la UTA Arad.

Pentru mijlocașul francez transferat de Dinamo în ianuarie au fost primele goluri marcate, după 15 jocuri.

3 gânduri despre &8222;Video I Balthazar Pierret a explicat faza care i-a adus eliminarea&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s