Jonathan Rodriguez: ”Ne gândim la meciul cu UTA”. Ce spune despre victoria cu Botoșani

Echipa noastră a triumfat în Moldova după, 3-2 cu FC Botoșani, în etapa a opta din play-out-ul Ligii 1.

magazinfcdinamo.ro

Dinamo a condus cu 2-1 la pauză, după “dubla” lui Balthazar Pierret (7’, 44’). FC Botoșani a înscris prin Jaja (31’) și Mihai Roman (54’), dar Dinamo a dat lovitura în zece oameni, prin Giani Crețu, în minutul 68.

Dinamo are trei victorii la rând și se pregătește pentru barajul de menținere în Liga 1, programat pe 22 și 29 mai.

Jonathan Rodriguez a dat pasa de gol la reușita a doua a lui Pierret și, per total, a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo.

“E o victorie frumoasă, aveam nevoie de această victorie pentru a ajunge în formă bună la baraj. Trebuie să jucăm bine pentru că urmează meciuri foarte importante. Botoșani joacă ofensiv, iar am încercat cu toate armele noastre, a ieșit bine.

Gândul meu e la Dinamo, să ne salvăm, și vedem mai departe. Nu contează cu cine jucăm la baraj, trebuie să câștigăm”, a spus Jonathan Rodriguez.

Reacția lui Dusan Uhrin, după victoria cu Botoșani: ”Aștept deciziile privind cartonașele roșii”

Dusan Uhrin și-a lăudat jucătorii pentru că au reușit să câștige și să marcheze cu un om în minus, după ce Balthazar Pierret fusese eliminat în finalul primei reprize.

La finalul jocului, tehnicianul ceh a tras și concluziile și s-a plâns de cartonașele arătate de centralul Andrei Moroiță și a explicat că va fi nevoit să facă mai multe schimbări.

”Sunt bucuros pentru jucători, am avut mai multe ocazii decât Botoșani. Aștept să văd deciziile privind cartonașele roșii. Ultimul cartonaș roșu… nu e normal ca portarul lor să nu primească nimic, el a venit la jucătorul nostru.

Avem câteva accidentări, vom rota echipa pentru meciul următor. Nu mă interesează cu cine vom juca la baraj.

Va fi o luptă grea, nu știu dacă va fi mai dificil meciul cu UTA, trebuie să schimbăm puțin primul 11”, a spus Dusan Uhrin.

De asemenea, antrenorul lui Dinamo a anunțat că poate rămâne la echipă și în sezonul următor dacă salvează echipa de retrogradare, la baraj.

”Am contract cu Dinamo dacă ne vom salva. Dacă mai primim cartonașe roșii și în următorul meci, nu știu ce vom face”, a firmat Uhrin la finalul meciului cu FC Botoșani.

  • Echipa antrenată de Dusan Uhrin a ajuns la a treia victorie consecutiva.
  • După victoria cu FC Botoșani, Dinamo are 22 de puncte, dar rămâne pe locul 14, la o lungime în spatele Chindiei, care are un meci mai puțin.
  • În ultima rundă din play-off, Dinamo va întâlni UTA Arad, pe teren propriu.

CITESTE SI:

A văzut direct cartonașul roșu și poate pierde meciul de baraj

Video I Balthazar Pierret a explicat faza care i-a adus eliminarea

Video I Câinii ”mușcă” și din moldoveni!

2 gânduri despre &8222;Jonathan Rodriguez: ”Ne gândim la meciul cu UTA”. Ce spune despre victoria cu Botoșani&8221;

Lasă un răspuns