Marius Tomozei își anunță revenirea

Marius Tomozei (31 de ani), venit la Dinamo în această iarnă de la UTA, se află într-un proces de recuperare după accidentarea suferită la partida cu Botoșani.

Apărătorul dinamovist s-a accidentat grav în duelul dintre FC Botoșani și Dinamo, terminat 4-0, în etapa cu numărul 24 din Liga 1.

Scos din circuit pentru o perioadă îndelungată, cum s-a scris inițial, Marius Tomozei a declarat pentru prietenii de la playsport.ro, că recuperarea merge peste așteptări, astfel că, din luna iulie, fotbalistul poate reveni la antrenamentele echipei.

”Recuperarea decurge foarte bine. Am vorbit și cu cei de la kineto, de la clinică și mi-au transmis că sunt peste așteptările lor. Trag cât de mult pot de mine pentru a reveni pe gazon cât mai rapid. Sezonul e încheiat pentru mine, dar din luna iulie aș putea să încep antrenamentele cu echipa”, declarat acesta.

Totodată, fotbalistul de bandă a vorbit și despre situația contractuală cu echipa noastră.

”Înțelegerea mea expiră la vară, dar dacă se salvează echipa, mi se prelungește cu încă un an. Există și o clauză în contract conform căreia clubul poate să-l rezilieze oricând dacă ei consideră că nu demonstrez că am valoare să joc la Dinamo. Nu am vorbit cu domnul Uhrin, în schimb am fost la meciurile de acasă, le-am urat baftă și atât.

Am avut niște discuții cu domnii Mureșan și Zăvăleanu iar săptămâna asta urmează să mai am una legată de contractul meu”, a le-a mai spus Tomozei, colegilor de la Play Sport.

CITESTE SI:

”Arbitraj mizerabil!”

”Câinii”, avertisment pentru echipele pasibile de baraj cu Dinamo: ”Ne respectăm blazonul!”

Jonathan Rodriguez: ”Ne gândim la meciul cu UTA”. Ce spune despre victoria cu Botoșani

2 gânduri despre &8222;Marius Tomozei își anunță revenirea&8221;

Lasă un răspuns