”Arbitraj mizerabil!”

Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa FC Botoşani, în etapa a opta din play-out-ul Ligii 1.

Așa cum a văzut o țară întreagă, Dinamo a fost ”macinată” de arbitrajul lui Andrei Moroiță!

Oficialul partidei având mai multe decizi eronate și toate cu tentă contra noastră. Ne existând contra balanță.

Astfel, fostul membru în Consiliul de Administrație în Ștefan cel Mare și un dinamovist desăvârșit, Dan Matei Agathon, a izbucnit la adresa arbitrajului din partida de vineri seară.

Dinamovist de 72 de ani, Agathon a reclamat două faze:

  • În minutul 38, la 1-1, „câinii” au solicitat o lovitură de la 11 metri. Steliano Filip a ”aruncat” în careu un balon recentrat apoi cu capul de Jonathan Rodriguez. Cu ajutorul brațului drept, Șeroni a blocat mingea între mână și șold. Deși brațul se afla într-o poziție firească, Șeroni s-a ajutat în mod evident de mână pentru a opri balonul. Astfel, arbitrul Andrei Moroiță avea circumstanțe pentru acordarea loviturii de pedeapsă, dar a lăsat jocul să continue.
  • Apoi, cu câteva secunde înainte de pauză, francezul Balthazar Pierret a primit al doilea cartonaș galben fiindcă a intrat pe teren fără acordul arbitrului.

Cooperativa a făcut tot ce trebuie, dar dinamoviștii au jucat cu inima. Nu am văzut un arbitraj mizerabil ca azi. Afară cu voi!”, a scris Dan Matei Agathon, un fan recunoscut al „câinilor”, pe contul său de Facebook.

Pe lângă acestea, după ultimul fluier, arbitrul Andrei Moroiță a mai dictat o eliminare. Fundașul Răzvan Grădinaru a văzut direct cartonașul roșu, după un conflict cu portarul gazdelor, Eduard Pap.

Reluările TV arată cum Moroiță încearcă să îi despartă pe cei doi, iar ulterior Grădinaru pare să îl înjure pe goalkeeper-ul lui FC Botoșani.

Vestea este una foarte proastă pentru Dinamo. Răzvan Grădinaru va fi suspendat cel puțin două etape, astfel că va rata manșa tur a barajului pentru menținerea în Liga 1.

CITESTE SI:

”Câinii”, avertisment pentru echipele pasibile de baraj cu Dinamo: ”Ne respectăm blazonul!”

Jonathan Rodriguez: ”Ne gândim la meciul cu UTA”. Ce spune despre victoria cu Botoșani

Video I Balthazar Pierret a explicat faza care i-a adus eliminarea

2 gânduri despre &8222;”Arbitraj mizerabil!”&8221;

Lasă un răspuns