Șerdean, o nouă victorie în instanță

Dorin Șerdean, cel care a preluat rolul de reprezentant al societății Lotus, deținătoarea a 72,08% dintre acțiunile lui Dinamo, este unul dintre oamenii de încredere ai lui Pablo Cortacero, cel care a preluat formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare în august 2020.

Ibericul nu a investit niciun euro la club şi a dus echipa noastră pe buza falimentului.

Așteptat cu banii la Dinamo pentru a arăta că are forța de a fi un adevărat acționar majoritar, Dorin Șerdean continuă să câștige procese împotriva clubului nostru.

La jumătatea anului trecut, Dorin Șerdean s-a adresat Tribunalului București și a solicitat repunerea în funcția de președinte. Conform Playsport, Curtea de Apel București i-a dat câștigat de cauză omului de afaceri, după ce administratorul judiciar RTZ a contestat victoria inițială a lui Șerdean. Instanța a decis că Dorin Șerdean trebuie repus în funcția de președinte la Dinamo. Mai mult decât atât, acesta trebuie să primească salariile pe care nu le-a mai încasat după ce a fost schimbat din funcție.

Instanța a decis că Șerdean a fost concediat în mod nejustificat, astfel că Dinamo trebuie să-l reangajeze și să-i plătească cele 16 salarii restante. Șerdean va intra cu această sumă la masa credală și clubul va fi nevoit să-i achite banii în cadrul procesului de reorganizare! Dorin Serdean este însă acționar majoritar și atunci 70% din sumă trebuie achitată de către el în teorie!

Răzvan Zăvăleanu a încercat să blocheze această decizie în urmă cu două luni, când folosit ordonanța președințială după victoria lui Șerdean. Dinamo a mai respirat timp de două luni, dar Curtea de Apel București i-a dat dreptate lui Șerdean și la acest nou termen.

Din informațiile Playsport, Dinamo a achitat o cauțiune de 10.000 de lei pentru a depunde ordonanța președințială, în încercarea de a bloca revenirea lui Șerdean în club.

”În cazul meu este vorba de o chestiune de onoare, de principiu. E dreptul meu, o reparație morală, pentru că ce s-a întâmplat nu a fost nici corect și nici legal. Vreau să iasă la lumină nedreptatea. Am fost dat afară pentru abateri grave, cum pot sta eu cu această pată… „abateri grave”, care sunt, domnule, abaterile grave? „Fiat iustitia, et pereat mundus” – (n.r. să se facă dreptate, ca să nu piară lumea), a spus Dorin Șerdean, într-un interviu acordat PlaySport.ro, în vara anului trecut.

Însă, postul pe care Dorin Serdean ar trebui reintegrat, conform deciziei, nu mai există pe perioada insolvenței!

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – UTA

Ioan Andone la Dinamo! Când revine în ”haită”

Marius Niculae, trage un semnal de alarmă, referitor la noua siglă a lui Dinamo

Un gând despre &8222;Șerdean, o nouă victorie în instanță&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s