Suporterii dinamoviști și-au ales noua siglă

Suporterii dinamoviști au ales joi noua siglă a clubului, prin vot online. Au fost cinci variante ajunse în faza a doua a procesului de rebranding.

“Perioada de votare a luat sfârșit în această seară, la ora 20:00, iar suporterii au decis ca varianta numărul 5 de logo să reprezinte Dinamo București in sezonul următor. Vă mulțumim tuturor celor care ați contribuit la acest proces de rebranding”, a anunțat Dinamo pe Facebook.

Vineri, Dinamo va publica votul legendelor, cei care au scris istoria clubului Dinamo, precum Ioan Andone, Mircea Lucescu, Dorin Mateuț, Marius Niculae, Giani Kiriță, Ionel Dănciulescu sau Claudiu Niculescu.

Dinamo a precizat că vor exista cinci comisii de vot pentru alegerea finală a siglei clubului: 1) a suporterilor; 2) din cadrul DDB; 3) a legendelor clubului; 4) a celor mai importanți jucători din echipa actuală; 5) a reprezentanţilor de marketing ai clubului.

Cea mai votată siglă va fi anunţată pe 14 mai, urmând a fi stilizată şi pregătită pentru noul sezon.

Pe 20 aprilie, clubul Dinamo a anunţat că îşi va schimba sigla şi aşteaptă propuneri din partea fanilor. Acesta va deveni oficial începând cu sezonul 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc, dar şi pe produsele oficiale în magazinul online şi în magazinul de prezentare al clubului.

Marius Niculae, trage un semnal de alarmă, referitor la noua siglă a lui Dinamo

Marius Niculae a vorbit despre noua siglă a lui Dinamo. Fostul atacant este de părere că nu ar trebui să lipsească cei doi câini deveniţi simbol al echipei bucureştene. ”Ne reprezintă”, este convingerea acestuia.

”Câinii reprezintă Dinamo, ar trebui să fie şi pe noua siglă şi acel D de la înfiinţarea clubului.

Dar nu sunt eu în măsură să decid, nu sunt expert. Clar, câinii aş vrea să nu lipsească, pentru că ne reprezintă”, a spus Marius Niculae.

Stadionul Dinamo, o prioritate!

Marius Niculae s-a arătat încântat de anunţul oficialităţilor privind începerea lucrărilor de reconstrucţie a stadionului Dinamo.

”Eu aveam această speranţă că se va construi un nou stadion, mai ales că am văzut atâtea proiecte.

În sfârşit avem garanţia că se va face un nou stadion. Îmi amintesc că a fost unul şi pe velodrom, din fericire pentru toţi suporterii lui Dinamo lucrurile s-au rezolvat şi aceşti fani minunaţi vor avea în final un stadion aşa cum ar trebui să aibă.

Cea mai frumoasă amintire este primul gol marcat cu Steaua. Chiar dacă tribunele erau departe îi simţeam pe suporteri aproape şi meciurile cu Steaua au fost întotdeauna ceva special”, a mai afirmat Marius Niculae.

În ceea ce privește situaţia echipei, ”câinii” vor juca barajul de menţinere în Liga 1, iar Niculae a spus că jucătorii ar intra în istoria neagră a clubului dacă ar retrograda.

”Dacă vor juca aşa cum au făcut la Botoşani şi vor avea aceeaşi atitudine cu siguranţă nu îmi fac griji, indiferent de ce adversar vom întâlni la baraj.

Dinamo nu a retrogradat niciodată şi aceşti jucători ar intra în istoria neagră dacă se va întâmpla acest lucru. Trebuie să se gândească foarte bine atunci când vor juca aceste meciuri de baraj”, a mai spus Niculae.

CITESTE SI:

Șerdean, o nouă victorie în instanță

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – UTA

Ioan Andone la Dinamo! Când revine în ”haită”

2 gânduri despre &8222;Suporterii dinamoviști și-au ales noua siglă&8221;

Lasă un răspuns