Avancronică I Dinamo București – UTA Arad

Dinamo întâlneşte, astăzi de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo, formaţia UTA Arad într-o partidă contând pentru etapa ultima etapă a play-out-ului Ligii I.

Dusan Uhrin jr. este în fața unei dileme înaintea ultimului meci din Play-out: să își menajeze jucătorii importanți pentru barajul de menținere și să riște o înfrângere în fața arădenilor sau să folosească tot ce are mai bun pentru o victorie care ar fi foarte importantă pentru moralul echipei? Dinamo a arătat bine în ultimele etape, mai ales în partida precedentă, când a învins-o în deplasare pe FC Botoșani (3-2), în inferioritate numerică.

”Ne concentrăm pentru baraj, în principal. La acest ultim meci aștept ca jucătorii mei să arate tot ce au mai bun. Nu avem probleme cu accidentările, doar cu eliminările”, a spus antrenorul ceh, care ar putea, totuși, să folosească o formulă foarte apropiată de cea pe care o poate alinia contra echipei din Liga a 2-a.

”Câinii” nu stau foarte bine la capitolul omogenitate, de aceea fiecare minut jucat împreună contează.

Vor lipsi sigur Răzvan Grădinaru, folosit fundaș stânga contra lui FC Botoșani, și mijlocașul central Balthazar Pierret. Ambii sunt suspendați, Grădinaru urmând să lipsească și la meciul tur al barajului. Dar și Ehmann, R. Grigore (în afara lotului), Giafer, Tomozei (accidentați).

De partea cealaltă, UTA pare să fie lipsită de motivație în partida din Ștefan cel Mare, dar nu este chiar așa. Echipa antrenată de Ionuț Badea are ca obiectiv să termine pe locul 10, poziție ocupată în prezent de FC U Craiova. Formația pregătită de Nicolo Napoli are un avans de două puncte.

”Poate starea motivațională după ce am rămas în Liga I a fost la cote mai puțin așteptate, dar echipa s-a concentrat și a făcut jocuri consistente. Ne dorim un loc mai bun, care atrage bani mai mulți din drepturile tv. Este un meci oficial contra unei echipe cu istorie mare în spate, nu este deloc un meci de vacanță. Motivația există pentru mine și pentru jucători. Am făcut strategia în funcție de ce a jucat Dinamo până acum, nu mă interesează dacă protejează jucători pentru baraj”, a spus Badea.

Fundașii centrali Benga și Medjimorec au probleme medicale și este puțin probabil să joace în partida de vineri. Dima poate apărea în centrul defensivei, alături de Erico.

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Figueiredo – De Moura, Carp, Aloe, St. Filip – Răuță, Rodriguez – Bordușanu, Ivanov, Torje – Morar;

UTA: Balauru – Vukcevic, Erico, Dima, Shlyakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink – Cardoso, Miculescu, Otele.

  • Partida va fi arbitrată de Călin Iulian, ajutat de Bîrdeş Romică și Marin Nicusor.
  • Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

2 gânduri despre &8222;Avancronică I Dinamo București – UTA Arad&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s