Oficial I Dinamo și-a ales noua siglă! Ce design a câștigat marea finală de rebranding

Dinamo intră într-o nouă eră. Sâmbătă, 14 mai 2022, pe pagina oficială de Facebook al clubului de fotbal a fost publicată ”finalista”, pe care din sezonul viitor o vor folosi.

După cum se știe deja, fanii ”câinilor” au fost invitați să vină cu propuneri grafice pentru o nouă emblemă. Și tot fanii, alături de foștii mari jucători ai clubului, de actualii jucători, de programul DDB, de antrenorii de la centrul de copii și juniori și de partenerii de marketing ai clubului, au ales-o pe cea mai reușită.

Aceasta este una care încorporează toate elementele cerute la startul procesului, respectiv culorile alb-roșii, anul 1948, cel al înființării clubului, numele clubului, dar și acel clasic „D” de mână. Alb-roșii au anunțat prin intermediul paginii oficiale de Facebook faptul că în perioada următoare noua siglă va fi stilizată și se va întocmi manualul de brand.

Iar ulterior, după meciurile de baraj, ea să fie adoptată oficial. Ea va fi prezentă pe tricourile oficiale de joc. Dar și pe toate produsele oficiale, puse spre vânzare în magazinul de prezentare al clubului și pe cel online.

”Procesul de vot pentru noua emblemă a clubului nostru s-a încheiat astăzi, 14 mai 2022, chiar în ziua în care Dinamo București aniversează 74 de ani în fotbalul românesc, doar în prima ligă.

Cea mai frumoasă propunere venită din partea fanilor a fost votată!
Mulțumim pentru susținere tuturor celor cinci comisii formate pentru alegerea noului logo, suporteri, legende ale clubului, DDB, cei mai importanți jucători, antrenori ai grupelor de juniori și reprezentanți de marketing ai clubului!

Urmează stilizarea și realizarea manualului de brand, urmând ca după ultimul meci oficial din această ediție de campionat, returul barajului pentru menținerea în prima ligă, să prezentăm noua siglă cu care clubul Dinamo București se va prezenta în sezon următor.

Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul competițional 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei noastre, dar și pe produsele oficiale, în magazinul online și în magazinul de prezentare al clubului”, a informat FC Dinamo prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

CITESTE SI:

Exclusiv I Vești bune din partea lui Ivanovski: ”Au venit rezultatele de la RMN!”

Ionel Dănciulescu, mesaj clar înaintea ”dublei” de baraj

Alexandru Răuță, reacție după Dinamo – UTA Arad 1-1. Mesaj acid pentru CSA Steaua

Un gând despre &8222;Oficial I Dinamo și-a ales noua siglă! Ce design a câștigat marea finală de rebranding&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s