Răzvan Zăvăleanu deranjat de ”dineul” oferit de Nicolae Badea

Fotbaliștii lui Dinamo, în frunte cu antrenorul Dusan Uhrin, au acceptat marți o invitație bizară primită din partea lui Nicolae Badea, omul care le-a interzis dinamoviștilor folosirea siglei în scop comercial.

Neinvitat la cina de la restaurantul „Pescăruș” din Herăstrău, Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al clubului a fost extrem de deranjat de participarea jucătorilor și antrenorilor la dineul oferit de Nicolae Badea.

”Nu am fost invitat la dineu și nici nu aș fi vrut. Nu cred că e momentul de petreceri, ne aflăm în pregătirea unui baraj. Domnul Badea nu mai sponsorizează Dinamo. A fost un contract de sponsorizare, desfășurat înainte de procedura de insolvență, dar atât. Nu am informații certe, dar cred că nici jucătorii nu au mai primit bani de salarii de la Badea. Oricine e binevenit să vină cu bani la Dinamo.

Îi aștept pe toți, dar, din păcate, acest lucru nu se întâmplă. Aș vrea ca forțele dinamoviste să se coaguleze în jurul echipei și s-o sprijine într-un moment greu, dar pare că fiecare e pe drumul lui.

Cel mai bine e ca orice ban să vină către club și să fie plătiți către club. Dar am înțeles că unul dintre finanțatori dorea să plătească anumite salarii. Nu putem cere ca cineva să nu dea bani în afara clubului.

Situația financiară a clubului e instabilă. Sunt niște datorii la zi, sunt oameni, suporteri și cei trei care dau bani constant, care în fiecare zi virează bani către club.

Și mai avem contracte de publicitate. Dar până în iulie, când sperăm să vină o tranșă din drepturile TV, situația va fi destul complicată. Se fac eforturi mari în fiecare zi. Sunt restanțe acumulate. Sper s-o scoatem la capăt.

Am citit postarea fanilor. Nu aș vrea să ne ducem cu gândul atât de departe. Mi-e foarte greu să cred că domnul Badea își propune asemenea lucruri. Iar în ceea ce privește CS Dinamo, pot spune cu certitudine că nu are nicio implicare într-o asemenea strategie”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru gsp.ro.

Răzvan Zăvăleanu nu are emoții înaintea barajului: ”Dinamo e într-o creștere de formă”

Dinamo se pregătește de barajul pentru menținerea în Liga 1. ”Câinii” au încheiat play-out-ul pe locul 8, astfel, Dinamo va juca cele două manșe ale barajului contra celor de la U Cluj, iar primul meci se va disputa sâmbătă, de la 20:30.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a vorbit despre șansele echipei noaastre la baraj. Acesta a transmis că are încredere că Dinamo va continua în Liga 1 pentru că echipa este într-o creștere de formă, ceea ce nu se poate spune despre formația ardeleană. În plus, Zăvăleanu consideră că experiența jucătorilor lui Dinamo își va spune cuvântul la baraj.

Zăvăleanu, a anunțat și că viitorul lui Dușan Uhrin la Dinamo este condiționat de menținerea echipei în primul eșalon al României. Astfel, dacă Dinamo va continua în Liga 1, vor fi demarate negocieri cu antrenorul ceh pentru prelungirea contractului.

”Rămânerea în prima ligă e singurul lucru care ne preocupă acum și ne concentrăm pe asta.

Nu mă pot pronunța, dar urmărind meciurile, Dinamo e într-o creștere de formă. U Cluj nu a mai jucat la fel de bine ca în prima parte a campionatului. Numele jucătorilor noștri impun ca Dinamo să câștige meciurile de baraj.

Toată lumea este concentrată pe acest obiectiv. Ne uităm și către ceea ce s-ar putea întâmpla sezonul următor la nivelul lotului și al finanțării. Am discutat cu cei de la DDB și cu vreo trei sponsori. Domnul Badea nu este printre ei. Sunt specialiști, dar nu e ca și cum eu aș discuta problemele sportive. Dușan Uhrin și-a asumat o responsabilitate.

Depinde de el dacă va rămâne și sezonul următor. Dacă echipa va rămâne în prima ligă vom discuta dacă rămâne sau nu. Cel mai important jucător al echipei a confirmat azi că își va prelungi contractul pe încă două sezoane”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Iuliu Mureșan e istorie! Zăvăleanu a explicat motivele și cine vor decide următorul administrator special

Cornel Dinu a prefațat barajul “U” Cluj – Dinamo: „Sunt două aspecte de luat în calcul”

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de baraj cu U Cluj. Vezi programul caselor de bilete

2 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu deranjat de ”dineul” oferit de Nicolae Badea&8221;

Lasă un răspuns