Cornel Dinu a prefațat barajul “U” Cluj – Dinamo: „Sunt două aspecte de luat în calcul”

Dinamo a încheiat play-out-ul Ligii 1 pe locul opt și va juca la barajul de menținere în prima divizie împotriva lui U Cluj.

Pentru prima dată în istoria de 74 de ani, „câinii” se află într-o astfel de ipostază, iar băieții lui Dusan Uhrin jr. trebuie să treacă de „studenții” lui Erik Lincar pentru a evita, în premieră, prima retrogradare din 1948 până în prezent.

Cu câteva zile înaintea primului meci, Cornel Dinu (73 de ani), legenda lui Dinamo, a prefațat barajul de menținere/promovare în Liga 1, dintre echipa noastră și U Cluj. „Procurorul” susține că Dinamo Bucureşti e superioară din punct de vedere al echipei și a surprins când a afirmat că la Cluj „nimeni nu-şi doreşte” revenirea Universităţii în Liga 1.

”Sunt două aspecte de luat în calcul. Primul e legat de faptul că din punct de vedere al jocului şi al capacităţii de organizare al jocului, Dinamo e superioară Universităţii Cluj, dar lucrul care mă face aşa… Sigur, îmi doresc ca Dinamo să nu retrogradeze sub nicio formă.

La Cluj nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui U Cluj în prima divizie. E o crimă! Cu excepţia primarului Boc, nimeni nu-şi doreşte. Ştiu precis ce spun şi îmi asum.

Pentru că aşa e românul, să moară capra vecinului. Să fie doar CFR-ul (n.r. – în Liga 1). Dacă punem în balanţă, istoric, CFR cu U Cluj, oameni care s-au identificat cu U Cluj au sărit în barca cealaltă. Nepermis, din punctul meu de vedere. Nu sunt de acord cu trădarea, dar, din păcate, ne caracterizează”, a declarat Cornel Dinu la Orange Sport.

Prima manșă a barajului dintre Dinamo și U Cluj se joacă pe stadionul „Cluj Arena”, sâmbătă, 21 mai, de la ora 20.30. Returul se va disputa la o săptămână și o zi distanță, 29 mai, pe stadionul Dinamo.

PREȚURILE BILETELOR:

  • Peluza 2 Inel 1: 10 lei
  • Peluza 2 Inel 2: 10 lei

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE (Stadion Dinamo):

  • Miercuri: 15:00 – 20:00
  • Joi: 15:00 – 20:00
  • Vineri: 15:00 – 20:00

CITESTE SI:

Cel mai important jucător al lui Dinamo își va prelungi contractul!

Răzvan Zăvăleanu nu are emoții înaintea barajului: ”Dinamo e într-o creștere de formă”

Iuliu Mureșan e istorie! Zăvăleanu a explicat motivele și cine vor decide următorul administrator special

3 gânduri despre &8222;Cornel Dinu a prefațat barajul “U” Cluj – Dinamo: „Sunt două aspecte de luat în calcul”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s