Dusan Uhrin, dezamăgit după eșecul cu U Cluj: ”Trebuie să încercăm să revenim”

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1.

Remacle și Boiciuc au fost marcatorii ”Șepcilor Roșii”. Ely Fernandes a fost eliminat în minutul 72, iar Dinamo a avut șansele sale, printre care și două bare, însă elevii lui Dusan Uhrin au părăsit terenul învinși, iar partida retur de peste o săptămână va fi decisivă pentru viitorul echipei noastre.

La final, antrenorul lui Dinamo s-a arătat dezamăgit atât de rezultat, cât și de atitudinea jucătorilor, însă a declarat că speră ca echipa sa să întoarcă soarta barajului în manșa secundă. Tehnicianul a scos în evidență faptul că fotbaliștilor săi le-a lipsit agresivitatea.

”Nu am început jocul cu agresivitate, nu e un rezultat prea bun. A doua repriză am început să jucăm mai bine, dar nu am înscris, era important să dăm gol. Mai avem 90 de minute să întoarcem rezultatul și sper să dăm maximum la retur. A fost un discurs dur (n.r.- în vestiar, la pauză), am început bine repriza a doua, dar nu am reușit să înscriem.

E 0-2, mai avem un meci acasă. Două bare nu ajung. A fost greu pentru că U Cluj a jucat bine, acum trebuie să încercăm să revenim. Jucătorii vorbesc între ei, dar trebuie să demonstreze pe teren. Atmosfera a fost superbă, dar am fost concentrat la meci. Cu siguranță, agresivitatea (n.r.- ce trebuie să schimbe Dinamo la retur), a declarat Dusan Uhrin.

CITESTE SI:

Surpriză pe Cluj Arena și Dinamo pleacă cu handicap în manșa retur

Dinamo scapă de o datorie de peste un milion de euro

Când se va da startul următoarei ediţii de campionat

2 gânduri despre &8222;Dusan Uhrin, dezamăgit după eșecul cu U Cluj: ”Trebuie să încercăm să revenim”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s