Răzvan Zăvăleanu, înaintea barajului cu U Cluj: ”Măcar acum, în al 12-lea ceas”

Dinamo București este față-n față cu istoria clubului fondat în 1948. Dinamo și U Cluj se întâlnesc, astăzi, de la ora 21:00, în returul barajului pentru accederea/rămânerea în Liga 1. Deși joacă pe un stadion plin, în fața propriilor suporteri, ”câinii” vor avea o misiune grea, deoarece în tur au pierdut cu 2-0.

Răzvan Zăvăleanu se declară dezamăgit de parcursul sportiv al echipei noastre, având în vedere că, spune acesta, planul de reorganizare a mers foarte bine până în acest punct.

Administratorul judiciar a lui Dinamo este impresionat și de interesul uriaș din partea fanilor pentr meciul retur cu Universitatea Cluj.

”Presiunea este mare, această echipă este extraordinar de iubită, n-a retrogradat niciodată, nimeni nu-și punea problema că se putea întâmpla așa ceva. Trăiesc o mare frustrare, tot ce am făcut noi pe partea de insolvență a mers extraordinar de bine, mă refer la ridicarea suspendării dreptului la transferuri, obținerea licenței, încheierea cu succes a litigiului de 1,3 milioane de euro cu Poli Timișoara.

Sper ca măcar acum, în al 12-lea ceas, să fie spălată această rușine. Din ’90 încoace, niciodată nu s-a închis casa așa de repede, în două zile!”, a spus Răzvan Zăvăleanu, într-un interviu acordat pentru PRO TV.

Susținere totală din partea fanilor! SOLD-OUT pentru meciul Dinamo – Universitatea Cluj

Dinamo va juca meciul cu Universitatea Cluj într-o atmosferă senzațională! Suporterii dinamoviști au dobârât un nou record la bilete, iar partida se va juca cu casa închisă.

Este pentru prima dată după Revoluție când un club epuizează toate biletele în doar 48 de ore de la punerea în vânzare a acestora.

Prețurile au fost accesibile pentru toți suporterii. Cele mai ieftine bilete au fost cele la peluze, care au costat 5, lei, în timp ce biletele la tribuna VIP, cele mai scumpe, au costat 30 de lei.

Miercuri, 25 mai 2022, pe platforma online www.bilete.ro, în cadrul evenimentului de duminică, toate tichetele au fost epuizate. Au existat discuții conform cărora, cei care nu au apucat să-și achiziționeze prin intermediul platformei, ar fi putut s-o facă la casele de bilete ale stadionului Dinamo. Totuși, nu au mai fost deschise, întrucât 13.770 de tichete au fost vândute exclusiv online.

Am fost informați că, Jandarmeria Română va fi prezentă în număr mare atât în stadion, cât și în jurul acestuia, deoarece partida a fost catalogată drept „un meci cu grad ridicat de risc”. Chiar dacă galeriile celor două echipe sunt înfrățite și, cel mai probabil, nu vor exista conflicte între suporteri, Jandarmeria își va lua măsuri speciale pentru acest joc.

Acest lucru a fost decis ca o măsură de precauție în cazul unui rezultat defavorabil echipei noastre și a unei eventuale răzbunări a suporterilor dinamoviști pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr. dacă aceștia nu vor întoarce soarta rezultatului din tur.

Totuși, ar mai putea exista o cale pentru suporterii dinamoviști care încă nu și-au procurat bilete de acces la partidă.. Singura șansă pentru un tichet la meciul de duminică este ca, în conformitate cu politica site-ului bilete.ro, o comandă să nu fie achitată în maxim 24 de ore de la plasare.

Comenzile neachitate în acest interval se vor anula, iar biletele rezervate inițial vor fi disponibile din nou pentru vânzare pe aceeași platformă online.

Totodată, mai sunt disponibile tichete virtuale pentru susținerea Programului ”DoarDinamoBucurești”. Acestea pot fi achiziționate de pe același site, prețul fiind de 10 lei.

CITESTE SI:

Problemele de la Liverpool – Real Madrid i-a pus în gardă pe fanii lui Dinamo

Ce avere are Gruia Stoica, omul de afaceri ”hotărât să rămână” la Dinamo

Avancronică I Dinamo București – Universitatea Cluj

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, înaintea barajului cu U Cluj: ”Măcar acum, în al 12-lea ceas”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s