Problemele de la Liverpool – Real Madrid i-a pus în gardă pe fanii lui Dinamo

Programată să înceapă de la ora 22, finala Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid de pe Stade de France, în Saint-Denis, Paris, a fost decalată inițial pentru ora 22:15, ca apoi să se anunțe un nou delay, până la 22.3O.

Spectatorii deja prezenți în stadion la ora la care trebuia să înceapă meciul au rămas stupefiați când au auzit anunțul crainicului.

Pentru că în jurul arenei, traficul a fost extrem de aglomerat și s-a circulat foarte greu, nu toți cei care și-au cumpărat bilete la acest eveniment au putut să ajungă la timp. De asemenea a întârziat chiar și autocarul lui Liverpool, din cauza blocajelor de circulație.

Așa că s-a ajuns la această situație. Ca partida să fie decalată o jumătate de oră pentru ca niciun fan să nu rateze startul.

Toate aceste probleme de la meciul Liverpool – Real Madrid i-a pus în gardă pe fanii lui Dinamo, care le-au cerut tuturor celor care vor fi prezenți la stadion pentru duelul cu Universitatea Cluj, din manșa retur a barajului de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1, să vină din timp la stadion.

”Kick-off DELAYED. MÂINE SĂ FIM TOȚI CU O ORĂ ÎNAINTE LA STADION! E ditamai Finala Champions League, între giganții fotbalului, Liverpool și Real Madrid. Startul partidei este amânat cu peste 20 din cauza accesului greoi pe porțile stadionului.

Mii de suporteri sunt încă pe afară. Nu contează cine câștigă dintre cele două, mai ales că au câștigat o mulțime de trofee UCL. În seara asta vor ajunge la un total de 20 de Cupe ale Campionilor/UCL împreună!

Ce contează pentru noi este să nu avem aceleași probleme la intrarea în stadion, mâine seară. Mai ales că avem prea puține căi de acces și un sistem de turnicheti învechit. VENIȚI DIN TIMP, PREGĂTIȚI SĂ CÂNTAȚI PÂNĂ LA FINAL, INDIFERENT DE VREME ȘI DE EVOLUȚIA SCORULUI!”, este postarea făcută de PCH pe pagina de Facebook.

Susținere totală din partea fanilor! SOLD-OUT pentru meciul Dinamo – Universitatea Cluj

Dinamo va juca meciul cu Universitatea Cluj într-o atmosferă senzațională! Suporterii dinamoviști au dobârât un nou record la bilete, iar partida se va juca cu casa închisă.

Este pentru prima dată după Revoluție când un club epuizează toate biletele în doar 48 de ore de la punerea în vânzare a acestora.

Prețurile au fost accesibile pentru toți suporterii. Cele mai ieftine bilete au fost cele la peluze, care au costat 5, lei, în timp ce biletele la tribuna VIP, cele mai scumpe, au costat 30 de lei.

Miercuri, 25 mai 2022, pe platforma online www.bilete.ro, în cadrul evenimentului de duminică, toate tichetele au fost epuizate. Au existat discuții conform cărora, cei care nu au apucat să-și achiziționeze prin intermediul platformei, ar fi putut s-o facă la casele de bilete ale stadionului Dinamo. Totuși, nu au mai fost deschise, întrucât 13.770 de tichete au fost vândute exclusiv online.

Am fost informați că, Jandarmeria Română va fi prezentă în număr mare atât în stadion, cât și în jurul acestuia, deoarece partida a fost catalogată drept „un meci cu grad ridicat de risc”. Chiar dacă galeriile celor două echipe sunt înfrățite și, cel mai probabil, nu vor exista conflicte între suporteri, Jandarmeria își va lua măsuri speciale pentru acest joc.

Acest lucru a fost decis ca o măsură de precauție în cazul unui rezultat defavorabil echipei noastre și a unei eventuale răzbunări a suporterilor dinamoviști pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr. dacă aceștia nu vor întoarce soarta rezultatului din tur.

Totuși, ar mai putea exista o cale pentru suporterii dinamoviști care încă nu și-au procurat bilete de acces la partidă.. Singura șansă pentru un tichet la meciul de duminică este ca, în conformitate cu politica site-ului bilete.ro, o comandă să nu fie achitată în maxim 24 de ore de la plasare.

Comenzile neachitate în acest interval se vor anula, iar biletele rezervate inițial vor fi disponibile din nou pentru vânzare pe aceeași platformă online.

Totodată, mai sunt disponibile tichete virtuale pentru susținerea Programului ”DoarDinamoBucurești”. Acestea pot fi achiziționate de pe același site, prețul fiind de 10 lei.

CITESTE SI:

Ce avere are Gruia Stoica, omul de afaceri ”hotărât să rămână” la Dinamo

Avancronică I Dinamo București – Universitatea Cluj

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – U Cluj

Un gând despre &8222;Problemele de la Liverpool – Real Madrid i-a pus în gardă pe fanii lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s