Ce avere are Gruia Stoica, omul de afaceri ”hotărât să rămână” la Dinamo

Sâmbătă, 28 mai, cu o zi înainte de returul barajului de retrogradare/promovare în Liga 1, Peluza ”Cătălin Hîldan” a anunțat, prin intermediul unui comunicat emis pe social media, numele milionarului român care a contribuit cu o sumă importantă în super-prima pe care jucătorii lui Dusan Uhrin jr. o vor primi dacă vor întoarce soarta barajului.

Gruia Stoica (54 de ani) a promis o primă de 25,000 de euro pentru jucătorii lui Dinamo, în cazul în care aceștia vor câștiga barajul cu Universitatea Cluj (în tur, ardelenii s-au impus cu 2-0).

Nu este pentru prima oară când numele lui Gruia Stoica apare în peisajul fotbalului românesc. În 2013, omul de afaceri a vrut să cumpere Rapidul de la George Copos, dar discuțiile dintre cele două părți nu s-au concretizat.

Acum, Gruia Stoica se implică la Dinamo și a spus că este „hotărât să rămână” în cazul în care echipa se va salva de la retrogradare. Stoica este unul dintre cei mai bogați oameni din România, cu afaceri în domeniul transporturilor ferate.

Gruia Stoica: ”Sunt hotărât să rămân și după câștigarea barajului”

„Sunt impresionat de ceea ați reușit voi, suporterii, de felul magnific în care v-ați bătut, pentru ca acest Bun Național să continue să existe.

Oamenii de afaceri care au realizat ceva în țara asta, trebuie să se implice și în susținerea sportului românesc. Este lăudabil gestul celor care au făcut-o deja.

Am venit alături acum, în lupta pentru salvarea brandului național Dinamo și sunt hotărât să rămân și după câștigarea barajului, pentru readucerea clubului la marea performanță, acolo unde îi este locul”, a transmis Stoica prin intermediul PCH.

”Câinii” vor suplimenta prima de joc pentru barajul cu Universitatea Cluj

Dinamo este obligată să câștige returul cu Universitatea Cluj la minim trei goluri diferență, pentru a se menține în Liga 1. Pe lângă orgoliu și miza morală a partidei, ”câinii” sunt motivați acum și financiar.

Suma de 75 000 de euro va fi suplimentată din banii obținuți din vânzarea biletelor virtuale, așa cum s-a menționat în mailul trimis fanilor înscriși în program.

”Urmează meciul decisiv pentru a fi în Liga 1. Încă de la început, programul Doar Dinamo București împreună cu PCH au luptat pentru ca Dinamo să nu dispară așa cum s-a întâmplat cu multe alte echipe din Liga1, echipe care au dispărut fie pentru o perioadă lungă, fie definitiv din peisajul fotbalului românesc.

Vestea bună pe care ți-o dăm în acest moment este că, indiferent de rezultatul meciului de duminica, Dinamo va rămâne în viață, va continua, nu va ajunge în faliment si nu se va desființa, așa cum spun cei care vor răul lui Dinamo.

Pentru tradiție, pentru onoare, pentru că împreună suntem Dinamo, avem datoria să luptăm până la capăt pentru a rămâne în Liga 1. Suntem datori fața de noi și față de Dinamo să nu cedăm și să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a trece cu bine peste acest baraj.

În această luptă, împreună cu liderii zonali de grupuri DDB și PCH, am decis ca toate sumele care se strâng din biletele virtuale pentru acest meci, să fie virate apoi către jucători sub formă de primă pentru salvare.

Cei de la Universitatea Cluj oferă 150.000 euro pentru jucătorii lor, în caz de promovare. Noi avem până acum disponibili 75 000 de euro, la care vom adaugă suma strânsă din vânzarea biletelor virtuale.

Am arătat că suporterii dinamoviști au reușit să treacă împreună peste toate obstacolele. Împreună am reușit să „învingem moartea” și să ținem Dinamo în viață, împreună am arătat că suntem cei care nu vom lasă niciodată Dinamo să se prăbușească. Suntem convinși că și acum vom reuși, pentru că nu știm să eșuăm, pentru că nu avem voie să eșuăm.

Suntem datori să luptăm până la capăt pentru a rămâne în liga 1, suntem datori să luptăm pentru ONOAREA ȘI TRADIȚIA LUI DINAMO, indiferent de circumstanțe și de moment.

PCH, DDB, dinamoviști, luptăm împreună pentru DINAMO!” a fost mesajul DDB.

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – Universitatea Cluj

Dorin Șerdean, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo înaintea returului cu U Cluj

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – U Cluj

4 gânduri despre &8222;Ce avere are Gruia Stoica, omul de afaceri ”hotărât să rămână” la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s