Video I Reacția lui Giani Kiriță, după cea mai neagră zi din istoria lui Dinamo: ”Și-au bătut joc de culorile acestui club”

Dinamo nu a reușit „minunea” de a întoarce acel 0-2 din turul barajului cu „U” Cluj și a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, după 1-1 în Ștefan cel Mare cu „șepcile roșii”, care au promovat.

La finalul partidei, Giani Kiriță a ”explodat”, după retrogradarea lui Dinamo și a dat de pământ cu toți cei care lucrează la Dinamo.

Fostul mijlocaș cere plecarea tuturor din cadrul clubui și nu crede că jucătorii străini sunt afectați de acest moment istoric.

Giani Kiriță nu concepe nici ca Dusan Uhrin să rămână la Dinamo.

„E greu, emoțiile pentru mine sunt la cote mari. Încă nu îmi vine să cred. Am avertizat, am spus că este lipsă de valoare, am spus că nu vor putea acești jucători să ducă barajul. Vorbim de lipsă de valoare, cu asta spun tot. În inima mea de dinamovist am sperat, nu că nu aș fi știut ce au făcut băieții ăștia un an de zile. Faptul că au dus clubul ăsta în cel mai rușinos moment al lui… nu știu cum o vor scoate la capăt și tot ce se întâmplă cu conducere tehnică.

Toată lumea trebuie să zboare. De la A la Z. Mai trebuie să rămână 2-3 puști maximum. În rest, toată lumea să zboare! Toți! Nu știu dacă vor fi băieții ăștia afectați, străinii sau Dusan Uhrin. Cu siguranță își va face bagajele Dusan Uhrin sau poate să aibă tupeul ăla să zică că a venit de patru ori și a încercat? Mi s-ar părea penibil.

Tot ce s-a întâmplat la Dinamo nu putem să spunem că X, Y sau Z au fost de vină. Tot ce s-a întâmplat în ultimul an este rezultatul acestui an dezastruos”, a spus Giani Kiriță, la Playsport Live.

CITESTE SI:

Florentin Petre a avut un șoc când a văzut că Dinamo a retrogradat: „Mi-ați luat sufletul”

Ionel Dănciulescu a rămas marcat de faptul că Dinamo a retrogradat: „Nu conștientizez duritatea acestei lovituri”

Prima reacție a lui Zăvăleanu, după retrogradarea lui Dinamo

3 gânduri despre &8222;Video I Reacția lui Giani Kiriță, după cea mai neagră zi din istoria lui Dinamo: ”Și-au bătut joc de culorile acestui club”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s