Continua plecările de la Dinamo! Încă un fotbalist părăsește clubul: ”Sper să mă transfer într-un campionatul extern”

După ce retrogradarea lui Dinamo pentru prima dată în istorie, se pregătesc plecări în masă de la echipă.

Cosmin Matei a semnat deja cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Gabi Torje s-a înțeles cu Farul Constanța, iar Steliano Filip a anunțat deja conducerea clubului de planurile sale de viitor. Acum a venit rândul lui Alexandru Răuță, unul dintre liderii echipei din acest sezon care a purtat banderola de căpitan în mai multe partide. De reținut, acesta se află sub contract valabil cu Dinamo.

”Am oferte atât din Liga 1, dar și din străinătate. Aștept, mai întâi, să văd ce se leagă în afară, cel mai probabil săptămâna viitoare. Sper să pot să mă transfer într-un campionatul extern. Aștept să văd unde e cel mai bine pentru mine”, a declarat Răuță, conform Playsport.

Alexandru Răuță (29 de ani) a fost unul dintre jucătorii care a făcut parte din lotul lui Dinamo în sezonul recent încheiat, 2021-2022, la capătul căreia echipa noastră a retrogradat pentru prima dată în istorie. Astfel, acesta o să rămână alături de colegii săi parte dintre fotbaliștii care au făcut dintr-un brand de top al României să ajungă la un minim istoric.

Totuși, Răuță se scuză și într-un interviu acordat recent mijlocașul vorbește despre problemele de la echipă și relația pe care Dusan Uhrin a avut-o cu jucătorii.

„Noi, jucătorii, am vrut să rămână domnul Stoican. I-am zis să stea cu noi, chiar și domnul Mureșan era pe aceeași linie. În primul rând, domnul Stoican este român și cunoștea foarte bine nucleul de jucători. El se baza mai mult pe jucătorii români, nu pe străini, ca domnul Uhrin.

Acesta a avut diverse clinciuri cu toți jucătorii. Sunt de părere că nu s-a pliat pe ceea ce ar fi fost nevoie la noi, la Dinamo. Să știi că nu m-am certat cu el, să nu se înțeleagă așa ceva, dar am avut cu toții contre cu dânsul din punct de vedere tactic.

Făcea niște alegeri nepotrivite, avea jucătorii lui pe care, indiferent ce s-ar fi întâmplat, nu i-ar fi scos din echipă, pe când noi, românii, eram văzuți mai prost, cum s-ar spune. A făcut multe improvizații de când a venit, jucători care nu evoluau pe posturile lor, ați văzut și voi.

Uite, la ultimul meci, era 1-1 cu „U” Cluj, îl scoate pe Cosmin Matei, număr 10, și introduce un mijlocaș central mai defensiv. Nu poți, la rezultatul acela, să scoți ofensiv, care îți mai creează ceva, o fază, o ocazie, o pasă și să bagi defensiv”, a spus Alexandru Răuță.

CITESTE SI:

Mircea Rednic înapoi la Dinamo. Planul pregătit de DDB și Răzvan Zăvăleanu!

Dinamo a stabilit programul pentru noul sezon. Când va avea loc reunirea

Noi informații despre sigla și palmaresul lui Dinamo: ”Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează”

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Continua plecările de la Dinamo! Încă un fotbalist părăsește clubul: ”Sper să mă transfer într-un campionatul extern”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s