Mircea Rednic înapoi la Dinamo. Planul pregătit de DDB și Răzvan Zăvăleanu!

Dinamo a retrogradat, iar jucătorii importanţi ai clubului din Ştefan cel Mare au început deja să negocieze cu alte echipe din Liga I.

Pe lângă problemele de lot, oficialii dinamovişti au şi alte bătăi de cap mult mai serioase. La jumătatea acestei săptămâni, Răzvan Zăvăleanu a avut o primă întâlnire cu reprezentanţii DDB, după retrogradarea în Liga a II-a, pentru a discuta despre viitorul clubului. Cele două părţi au vorbit despre datoriile pe care le are clubul şi despre soluţiile de reorganizare.

Marele șoc al întâlnirii a fost însă altul. S-a discutat despre posibilitatea ca Mircea Rednic să revină la Dinamo, într-o postură inedită. ”Puriul” ar putea fi unul dintre investitorii care să ajute clubul să nu depună actele pentru faliment, după cum s-a anunțat în urma ședinței DDB.

Administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare a subliniat încă o dată că este nevoie de investiții în regim de urgență. Deși declară că nu este el cel care să ia asemenea decizii, Zăvăleanu este deschis la propuneri.

”Nu sunt eu cel care să ia astfel de decizii. Dar aș sta la masă cu oricine ar fi interesat și ar putea ajuta la modul real Dinamo, cu ceea ce clubul are nevoie in acest moment – cash!”, a declarat Zăvăleanu, pe subiectul Mircea Rednic.

Legat de sumele împrumutate de la DDB, Zăvăleanu a deschis o nouă posibilitate. Acesta a anunțat că sumele împrumutate de către suporteri s-ar putea transforma în acțiuni, la finalul procesului de insolvență.

”2.400.000 € inainte de insolventa si 5-600.000€ dupa deschiderea procedurii. Primim bani de la DDB săptămânal. Se poate face o conversie a banilor imprumutati in actiuni. Preferabil ar fi ca acest transfer sa se faca in ultima etapa a planului de reorganizare”, a continuat administratorul judiciar al lui Dinamo.

Comunicatul integral ”Programul Doar Dinamo București”
PREȘEDINTE DINAMO

”Nu cred ca trebuie sa am eu preferinte. Saptamana viitoare discut cu Suporterii si cu cei de la Lotus pentru ca ar fi foarte bine sa avem un administrator care sa fie unanim acceptat.”

JUCĂTORI PENTRU NOUL SEZON

”Avem o lista de 22-25 de jucatori care ar fi eligibili pentru Liga a 2-a si inca o lista cu jucatori care si-ar dori sa continue, dar trebuie să vedem daca ne permitem salariile pe care ei si le doresc.”

SUME ÎMPRUMUTATE DE DDB

”2.400.00 € inainte de insolventa si 5-600.000€ dupa deschiderea procedurii. Primim bani de la DDB săptămânal. Se poate face o conversie a banilor imprumutati in actiuni.

Preferabil ar fi ca acest transfer sa se faca in ultima etapa a planului de reorganizare.

Ca să accesăm posibilitatea legala de a modifica acționariatul, trebuie să acoperim mai întâi datoriile curente. Acestea sunt în acest moment de 800.000€ și vor ajunge cu următoarele salarii la 1.000.000€
Multi jucatori au renuntat la banii pentru luna Iunie sau au amânat achitarea lor pana la sfârșitul lui 2023.”

VARIANTA FALIMENTULUI

”Vreau sa cred ca in momentul asta toti dinamovistii suntem uniti si promovam dupa primul an de purgatoriu. Nu e bine să ajungem la faliment și să o luăm de la zero, pentru că în acel caz palmaresul ar fi scos la vânzare. La Rapid au fost probleme in privința aceasta, cand la licitatie au aparut persoane rau intentionate, care doreau sa preia palmaresul.

Problema nu sunt datoriile, ci platile imediate de 800.000 – 1.000.000€.
Daca vine un investitor si pune banii pe masă pentru a prelua clubul, doar DDB-ul va trebui să fie de acord, pentru că e singura entitate care a adus bani în timpul procedurii de insolvență. Si este deschisa aceasta posibilitate.”

O POSIBILĂ COLABORARE CU MIRCEA REDNIC

”Nu sunt eu cel care să ia astfel de decizii. Dar aș sta la masă cu oricine ar fi interesat și ar putea ajuta la modul real Dinamo, cu ceea ce clubul are nevoie in acest moment – cash!”

EVALUAREA ANGAJAȚILOR

”Nu sunt eu cel care să-i evalueze. Pot avea propriile păreri subiective, dar corect este sa isi vada fiecare de nișa pe care este specializat. Un președinte trebuie să facă acest lucru.”

POTENȚIALI INVESTIORI

”Există o discuție mai veche cu un investitor străin puternic, care insa a facut un pas inapoi.
Mai suntem în discuții și cu 2 mari dinamovisti, foarte potenți financiar. Vom avea un răspuns în 2-3 săptămâni.

Mai avem un alt potențial acționar, care va interveni dacă nu se vor concretiza alte soluții.”

VENITURI

”In afara de vanzarea de bilete si banii care vin de la DDB, mai pot intra bani din publicitate. Vom vedea ce contracte se pot prelungi si cine va mai veni alături de noi.

Pentru a ne bate la PROMOVARE avem nevoie de 200.000€ lunar.”

CONTRACTELE JUCĂTORILOR ÎNAINTE DE BARAJ

”Nu putea fi o clauza prin care să rămână liberi în caz de retrogradare, dar în anumite contracte era prevăzută prelungirea doar în caz de rămânere în Liga 1.”

PE CE STADION VOM JUCA

”Pe BNR (în Cotroceni) sau în Colentina. Variantele Giurgiu sau Voluntari sunt secundare.”

CITESTE SI:

Dinamo a stabilit programul pentru noul sezon. Când va avea loc reunirea

Noi informații despre sigla și palmaresul lui Dinamo: ”Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează”

Scandalul continuă între Ionuț Negoiță și Marica: ”Contestatari și loseri gen Prosopel am avut întotdeauna!” Replici dure între Marica și Negoiță

5 gânduri despre &8222;Mircea Rednic înapoi la Dinamo. Planul pregătit de DDB și Răzvan Zăvăleanu!&8221;

Lasă un răspuns