Răzvan Zăvăleanu, asigură suporterii: ”Avem o listă cu 22-25 de jucători!”

Retrogradarea în liga secundă este o mare lovitură, dar nu avem timp să ne plângem de milă și trebuie să strângem rândurile.

După ce au pus umărul la retrogradarea echipei, jucătorii importanţi ai clubului din Ştefan cel Mare au început deja să negocieze cu alte echipe din Liga I. Astfel, DDB a avut o ședință cu Răzvan Zăvăleanu, pentru a pune la punct mai multe aspecte importante după retrogradarea clubului. Unul dintre aspectele dezbătute a fost viitorul lot de jucători pentru abordarea noului sezon.

Dinamo ar putea arăta cu totul altfel față în liga secundă. Echipa noastră ar urma să se bazeze pe mai mulți jucători tineri, însă nu este exclus să rămână și din fotbaliștii care au făcut parte din ”lotul rușinii”.

Astfel, Zăvăleanu a alcătuit o listă de 25 de jucători eligibili pentru Liga 2, dar și o listă cu jucători care și-ar dori să lupte pentru a o readuce pe Dinamo în primul eșalon. Totuși, pretențiile salariale ale acestora din urmă ar putea fi prea mari pentru posibilitățile clubului.

”Avem o listă de 22-25 de jucători care ar fi eligibili pentru Liga a 2-a și încă o listă cu jucători care și-ar dori să continue, dar trebuie să vedem dacă ne permitem salariile pe care ei și le doresc”, a transmis Răzvan Zăvăleanu la ședința DDB.

Zăvăleanu, ultimele detalii despre situația financiară a clubului

Fără o bună parte din banii din drepturile de televizare, Dinamo trebuie să găsească soluții pentru a-și continua activitatea. Răzvan Zăvăleanu încearcă în această perioadă să reorganizeze activitatea clubului, iar ușor, ușor clubul să se pregătească pentru stagiunea următoare.

Deși sunt fani care se tem de perspectiva falimentului, reprezentantul administratorului judiciar spune că nu trebuie să ne temem de faliment, există discuții, mai ales că este necesar să fie asigurat un buget semnificativ pentru liga secundă, dacă se dorește promovarea.

”Eu nu cred că trebuie să ne temem de faliment, este adevărat că este o perioadă dificilă. Avem mai multe discuții, dar recunosc că se mișcă greoi. Sperăm să avanseze mai repede, mai ales că există interes. Eu sper să vină oamenii aceștia mai repede, să asigure bugetul pentru Liga 2. Am estimat că 200.000 de euro lunar ar fi suficient pentru a ne bate la promovare.

Sper ca acest moment să îi trezească pe dinamoviști, să îi mobilizeze, mai ales pe cei care au bani. Dacă doar câțiva dintre aceștia ar veni alături de noi, s-ar strânge repede banii necesari. Cu domnul Gruia Stoica mă voi întâlni în iulie să discutăm.

Sunt contracte de 8.000-9.000 de euro. Jucătorii respectivi nici nu cred că își vor mai dori să rămână la Dinamo. Sunt doar vreo trei jucători. Unul singur mai are un contract în desfășurare. Voi vorbi cu el și voi vedea care sunt intențiile lui. Dacă vrea să rămână în continuare să ajute echipa în condițiile unui remunerații corespunzătoare pentru Liga a 2-a, vom discuta. Dacă nu, ne vom despărți amiabil”, Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo.

CITESTE SI:

Decizie radicală luată de Răzvan Zăvăleanu! Ce se va întâmpla cu Dinamo 2

Stadionul pe care Dinamo vrea să joace meciurile de pe teren propriu în sezonul viitor

Mircea Rednic înapoi la Dinamo. Planul pregătit de DDB și Răzvan Zăvăleanu!

2 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, asigură suporterii: ”Avem o listă cu 22-25 de jucători!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s