Fake News I ”Puriul” s-ar putea bate cu echipa sa de suflet în Liga 2

Pe lângă momentul greu prin care trece, după retrogradarea în liga secundă, Dinamo va avea viață grea și pe plan jurnalistic.

Se știe că Dinamo este o echipă ce vinde, iar unii, așa ziși jurnaliști vor arunca în spațiul public diverse articole, care să le plătească facturile la finalul lunii.

Așa cum este cazul articolului publicat de către ”fanaticii” gazetari de la fanatik.ro, în care, fără să se informeze, au publicat un articol mincinos!

”Mircea Rednic, negocieri pentru preluarea unui brand de tradiție din Liga 2. Se va bate cu Dinamo la promovare! Exclusiv

În vârstă de 60 de ani Mircea Rednic e pregătit să revină în fotbal. Din informațiile FANATIK, antrenorul a fost la Brașov pentru a discuta condițiile preluării clubului FC Brașov, cunoscut și sub numele Steagul Renaște”, au scris ei.

Astfel, noi chiar daca nu suntem atât de celebri precum căutătorilor de click-uri, am pus mâna pe telefon și am luat legătura cu nea Mircea.

Mister, râzând ne-a transmis: ”Nu, nu este nimic adevărat!”

Mircea Rednic înapoi la Dinamo. Planul pregătit de DDB și Răzvan Zăvăleanu!

Dinamo a retrogradat, iar jucătorii importanţi ai clubului din Ştefan cel Mare au început deja să negocieze cu alte echipe din Liga I.

e lângă problemele de lot, oficialii dinamovişti au şi alte bătăi de cap mult mai serioase. La jumătatea acestei săptămâni, Răzvan Zăvăleanu a avut o primă întâlnire cu reprezentanţii DDB, după retrogradarea în Liga a II-a, pentru a discuta despre viitorul clubului. Cele două părţi au vorbit despre datoriile pe care le are clubul şi despre soluţiile de reorganizare.

Marele șoc al întâlnirii a fost însă altul. S-a discutat despre posibilitatea ca Mircea Rednic să revină la Dinamo, într-o postură inedită. ”Puriul” ar putea fi unul dintre investitorii care să ajute clubul să nu depună actele pentru faliment, după cum s-a anunțat în urma ședinței DDB.

Administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare a subliniat încă o dată că este nevoie de investiții în regim de urgență. Deși declară că nu este el cel care să ia asemenea decizii, Zăvăleanu este deschis la propuneri.

”Nu sunt eu cel care să ia astfel de decizii. Dar aș sta la masă cu oricine ar fi interesat și ar putea ajuta la modul real Dinamo, cu ceea ce clubul are nevoie in acest moment – cash!”, a declarat Zăvăleanu, pe subiectul Mircea Rednic.

CITESTE SI:

Video I ”Ați nenorocit un club cu milioane de suporteri!”. Un fost jucător al lui Dinamo îi pune la zid pe jucătorii lui Dinamo

Retrogradații lui Dinamo, rup acum porțiile din Ștefan cel Mare: ”Aștept să reziliez contractul cu Dinamo și prioritar ar fi un transfer afară”

Răzvan Zăvăleanu, asigură suporterii: ”Avem o listă cu 22-25 de jucători!”

2 gânduri despre &8222;Fake News I ”Puriul” s-ar putea bate cu echipa sa de suflet în Liga 2&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s