În cel mai greu moment pentru suflarea dinamovistă, Mihai Eșanu le transmite un mesaj ”câinilor” din tribune

A fost un sezon negru pentru toată suflarea lui Dinamo, după ce ”câinii” au ajuns pentru prima dată în istoria de 74 de ani în Liga 2, în urma barajul cu Universitatea Cluj în care toată lumea a căutat vinovați.

Unii mai parșivi, l-au scos țap ispășitor pe Mihai Eșanu, asta deși a început sezonul extraordinar, cu parade decisive în partidele câștigate în primele etape cu Academica Clinceni și FC Voluntari.

Portarul de 23 de ani a refuzat să ofere un interviu legat de ultima perioadă în Ștefan cel Mare, însă a transmis, prin intermediul playsport.ro, un mesaj suporterilor dinamoviști.

”Nu vreau să dau niciun interviu perioada asta. Am, însă, un mesaj către suporteri: le mulțumesc pentru că au fost alături de noi până în ultima secundă și îmi pare foarte rău că i-am dezamăgit”, au fost cuvintele lui Eșanu pentru suporteri prin intermediul playsport.ro.

Mihai Eșanu a început ca din tun sezonul la Dinamo. În primele etape, când echipa avea interdicție la transferuri, cu un Deian Sorescu într-o perioadă bună și o garnitură de start presărată cu copii crescuți de Dinamo, Mihai Eșanu a fost decisiv în victoriile cu Academica Clinceni și FC Voluntari.

Ulterior, atât echipa, cât și goalkeeper-ul de 23 de ani au avut o serie de meciuri consecutive fără victorii, cu înfrângeri în ultimele secunde sau meciuri în care erau egalați pe final.

Răzvan Zăvăleanu, asigură suporterii: ”Avem o listă cu 22-25 de jucători!”

După ce au pus umărul la retrogradarea echipei, jucătorii importanţi ai clubului din Ştefan cel Mare au început deja să negocieze cu alte echipe din Liga I. Astfel, DDB a avut o ședință cu Răzvan Zăvăleanu, pentru a pune la punct mai multe aspecte importante după retrogradarea clubului. Unul dintre aspectele dezbătute a fost viitorul lot de jucători pentru abordarea noului sezon.

Dinamo ar putea arăta cu totul altfel în liga secundă. Echipa noastră ar urma să se bazeze pe mai mulți jucători tineri, însă nu este exclus să rămână și din fotbaliștii care au făcut parte din ”lotul rușinii”.

Astfel, Zăvăleanu a alcătuit o listă de 25 de jucători eligibili pentru Liga 2, dar și o listă cu jucători care și-ar dori să lupte pentru a o readuce pe Dinamo în primul eșalon. Totuși, pretențiile salariale ale acestora din urmă ar putea fi prea mari pentru posibilitățile clubului.

”Avem o listă de 22-25 de jucători care ar fi eligibili pentru Liga a 2-a și încă o listă cu jucători care și-ar dori să continue, dar trebuie să vedem dacă ne permitem salariile pe care ei și le doresc”, a transmis Răzvan Zăvăleanu la ședința DDB.

CITESTE SI:

Fake News I ”Puriul” s-ar putea bate cu echipa sa de suflet în Liga 2

Video I ”Ați nenorocit un club cu milioane de suporteri!”. Un fost jucător al lui Dinamo îi pune la zid pe jucătorii lui Dinamo

Retrogradații lui Dinamo, rup acum porțiile din Ștefan cel Mare: ”Aștept să reziliez contractul cu Dinamo și prioritar ar fi un transfer afară”

3 gânduri despre &8222;În cel mai greu moment pentru suflarea dinamovistă, Mihai Eșanu le transmite un mesaj ”câinilor” din tribune&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s