Răspunsul lui Mircea Rednic, referitoare la revenirea în Ștefan cel Mare

În ultimele zile s-a vehiculat despre o posibilă revenire a lui Mircea Rednic în fotbal.

S-a spus despre o posibilă preluare a băncii tehnice de la Brașov, astfel încât l-am contactat, iar Mister, râzând ne-a transmis: ”Nu, nu este nimic adevărat!”

”Puriul” nu concepe să fie în directă concurență cu echipa noastră, în al doilea eșalon și a transmis:

”Eu mai am cam două săptămâni de recuperare după operația de la șold. Am ceva discuții cu echipe din Belgia și Arabia Saudită. Am o relație bună cu autoritățile locale din Brașov, dar acum, mai ales că Dinamo a ajuns în Liga a 2-a, nu aș intra în competiție pentru că se știe că am o relație specială cu fanii lui Dinamo“, a spus Mircea Rednic.

Atenție! Fanatik oferă știri false!

Pe lângă momentul greu prin care trece, după retrogradarea în liga secundă, Dinamo va avea viață grea și pe plan jurnalistic.

Se știe că Dinamo este o echipă ce vinde, iar unii, așa ziși jurnaliști vor arunca în spațiul public diverse articole, care să le plătească facturile la finalul lunii.

Așa cum este cazul articolului publicat de către ”fanaticii” gazetari de la fanatik.ro, în care, fără să se informeze, au publicat un articol mincinos!

”Mircea Rednic, negocieri pentru preluarea unui brand de tradiție din Liga 2. Se va bate cu Dinamo la promovare! Exclusiv

În vârstă de 60 de ani Mircea Rednic e pregătit să revină în fotbal. Din informațiile FANATIK, antrenorul a fost la Brașov pentru a discuta condițiile preluării clubului FC Brașov, cunoscut și sub numele Steagul Renaște”, au scris ei.

CITESTE SI:

În cel mai greu moment pentru suflarea dinamovistă, Mihai Eșanu le transmite un mesaj ”câinilor” din tribune

Video I ”Ați nenorocit un club cu milioane de suporteri!”. Un fost jucător al lui Dinamo îi pune la zid pe jucătorii lui Dinamo

Retrogradații lui Dinamo, rup acum porțiile din Ștefan cel Mare: ”Aștept să reziliez contractul cu Dinamo și prioritar ar fi un transfer afară”

3 gânduri despre &8222;Răspunsul lui Mircea Rednic, referitoare la revenirea în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s