Video I Tricolorii, prestație rușinoasă la debutul în Liga Națiunilor!

Naționala de fotbal a României a pierdut meciul disputat pe terenul lui Muntenegru, scor 0-2, din cadrul primei etape a Ligii Națiunilor, în grupa 3, Liga B.

Meciul nu a produs nicio ocazie în primul sfert de oră. Însă, în intervarul 16′-22′, muntenegrenii și-au creat patru ocazii de gol, dar fără să prindă poarta.

În minutul 36, Marusic a șutat din întoarcere și a fost la un pas de a deschide scorul, însă mingea s-a izbit de bara din dreapta lui Niță. Prima ocazie a „tricolorilor” a apărut în minutul 44, când Tănase a trimis mult peste poartă din lovitură de cap.

Repriza secundă i-a găsit tot pe muntenegreni în atac. În minutul 52, iar apoi 10 minute mai târziu, gazdele au mai amenințat o dată poarta lui Niță.

În cele din urmă, golul a venit în minutul 66. Chiricheș a pierdut posesia mingii, iar câteva secunde mai târziu Haksabanovic i-a așezat mingea lui Mugosa, care l-a învins pe Niță din cădere.

„Tricolorii” au încercat să ofere replica în minutele 72 și 78, însă nici Alibec, nici Mitriță nu au prins poarta adversă.

Chiricheș a greșit decisiv și la faza care a dus la al doilea gol. Căpitanul României s-a împiedicat și a căzut, Radunovic a profitat și i-a pasat lui Mugosa, dar Niță a reușit să intervină în primă fază. Din păcate, la reluarea lui Vukcevic nu a mai putut face nimic.

În urma acestui rezultat, Muntenegru se clasează pe primul loc în grupa 3 din Liga B, cu 3 puncte. De partea cealaltă, România este pe ultima poziție, fiind și singura selecționată fără gol marcat sau punct obținut.

CITESTE SI:

Răzvan Grădinaru, interzis în Ștefan cel Mare: ”Cu astfel de caractere nu vreau să lucrez!”

Noul antrenor a lui Dinamo, îl pune la zid pe Dusan Uhrin. Ce îi reproșează tehnicianului ceh

Răspunsul lui Mircea Rednic, referitoare la revenirea în Ștefan cel Mare

Un gând despre &8222;Video I Tricolorii, prestație rușinoasă la debutul în Liga Națiunilor!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s