Viorel Hizo, reacție emoționantă despre retrogradarea lui Dinamo

Puțină lume își mai amintește că Viorel Hizo a antrenat în Ștefan cel Mare. Și nu doar că i-a pregătit pe roș-albi, dar a fost și campion al României.

În sezonul 1991-1992, „câinii” câștigau Divizia A (așa cum se numea Liga 1 la acea vreme – n.r.) fără eșec. Hizo era secundul regretatului Florin Halagian, în timp ce Rinus Israel era directorul tehnic al echipei.

Viorel Hizo (75 de ani) a vorbit despre retrogradarea lui Dinamo. Fostul tehnician nu ascunde că este foarte afectat de retrogradarea echipei, pentru prima dată în istoria de 74 de ani.

”Chiar a căzut o stea. E greu, vă dați seama, am fost două mandate la Dinamo, în primul am câștigat campionatul fără că echipa să piardă un meci.

Dinamo rămâne un brand în Romania, alături de Steaua, de Craiova, de CFR Cluj, de Vaslui, Timișoara… sunt echipele care au performat în România. Dinamo și Steaua… trebuie să le purtăm respect, pentru că au ținut steagul sus și înainte de Revoluție.

Păcat că acum nu mai ajungem nici măcar în grupe.

E foarte greu de înțeles cum un club ca Dinamo a putut să retrogradeze. Dar trebuie să o ia de la capăt și să se lupte să revină acolo unde a fost”, a spus Viorel Hizo la Playsport Live.

Inter Sibiu, Rapid, Progresul, FC Brașov, Dinamo, Ceahlul Piatra Neamț, Pandurii Târgu Jiu, FC Vaslui, Universitatea Cluj sunt câteva dintre echipele antrenate de Viorel Hizo.

CITESTE SI:

Cornel Dinu, reacționează după declarațiile lui iEdi Iordănescu :))

Video I Tricolorii, prestație rușinoasă la debutul în Liga Națiunilor!

Răzvan Grădinaru, interzis în Ștefan cel Mare: ”Cu astfel de caractere nu vreau să lucrez!”

5 gânduri despre &8222;Viorel Hizo, reacție emoționantă despre retrogradarea lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s