Primul jucător care va continua la Dinamo, refuză să accepte retrogradarea: ”Obiectivul va fi promovarea”

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie, iar mare parte din lotul echipei nu va mai fi același în Liga 2.

Deja se anunță câteva zile pline de mișcări de trupe în Ștefan cel Mare. Neavând președinte și antrenor, vor fi mai degrabă plecări de jucători.

Cu toate acestea, sunt dinamoviști care și-au anunțat dorința de a continua în tricoul lui Dinamo, chiar și în eșalonul secund. În presă s-a scris de fotbaliști precum Mirko Ivanovski, Gabriel Moura sau Marius Tomozei.

Cel din urmă, e convins că ”alb-roșiii” nu au avut un lot lipsit de valoare, iar în mod normal ar fi trebuit să termine la jumătatea clasamentului.

Fundașul dreapta al lui Dinamo, așteaptă să intre din nou pe teren din luna august pentru Dinamo și a încercat să găsească explicații pentru ce s-a întâmplat în acest sezon.

”Am început alergările ușoare și o să alternez cu sprinturi, schimbări de direcție și pregătire în sală în următoarele trei săptămâni. Sunt sigur că din august pot juca fără probleme. O să merg cu Dinamo în cantonament pe 26 iulie.

Sunt probleme cu banii, se vorbește chiar de faliment. O să vorbesc din nou săptămâna viiitoare cu domnul Zăvăleanu. Ultima oară am discut înainte de baraj și a rămas că voi continua indiferent dacă Dinamo retrogradează sau nu.

Dar trebuie să fie bine și pentru mine și pentru echipă. Dacă rămân la Dinamo și peste o lună se desființează echipa ce facem? Eu mi-am dat cuvânt și vreau să rămân încă un an. Sincer sunt mai bine decât eram înainte de accidentare. Nu îmi fac probleme că nu voi putea reveni”, a declarat Marius Tomozei pentru fanatik.ro.

Chiar dacă echipa noastră a fost învinsă, în meciurile de baraj, de o echipă din liga secundă, fotbalistul afirmă că Dinamo are un lot de Liga 1.

”Dacă jucătorii lui Dinamo erau slabi, nu prindeau contracte la echipe bune din Liga 1, la Farul sau Sepsi. Dacă eram așa slabi, ar fi mers mai mult la echipe de Liga 2 sau care se bat la retrogradare. Înseamnă că valoare a fost la echipă chiar dacă au fost criticați de toată lumea.

Chiar am vorbit cu unii dintre ei, dar nu am putut să fac nimic. Erau foarte supărați și concentrați pe ce fac în continuare și îi înțeleg. Și eu care am jucat două meciuri am fost foarte supărat. 100% îți garantez că niciun jucător nu și-a dorit retrogradarea!”, a mai spus Tomozei.

Așa cum ne-am obișnuit, fotbaliștii au făcut scut în fața lui Flavius Stoican și îl condamnă pe Dusan Uhrin Jr. Aceștia îi reproșează tehnicianului ceh, ca nu a marcat el, că nu a ținut omul sau că nu a ieșit la offside sau pe centrare. DEJA SUNT PENIBILI!

”Mi-a plăcut de Flavius Stoican. A construit un grup bun și erau o atmosferă foarte frumoasă. A reușit să regleze foarte repede aceste lucruri. Cred că dacă ar fi rămas erau și alte rezultate, mai ales că am jucat atunci cu FCSB, cu Craiova, meciuri tari și nu eram închegați. Nu știu ce s-a întâmplat cu Dusan Uhrin, dar cred că Dinamo se putea salva cu Flavius Stoican. Cu Uhrin nu am vorbit deloc.

Dacă luăm jucătorii pe fiecare post în parte, Dinamo nu cred că merita să retrogradeze în barajul cu U Cluj. Ei au demonstrat că merită să promoveze. Eu cred că Dinamo e o echipă de mijlocul clasamentul, în niciun caz de Liga 2!

Eu cred că ăsta va fi și obiectivul. Nu se va forma o echipă și în sezonul viitor să se atace promovarea. Ne numim Dinamo și trebuie să revenim în Liga 1. Nu aș vrea să mai vorbesc foarte mult, ci vreau să arătăm pe teren că putem să promovăm. Îi cred pe suporteri că sunt foarte supărați și au suferința în suflet.

Vor fi jucători tineri precum Bordușanu, Crețu, Mihai Eșanu, Fara și cu încă 4-5 jucători cu experiență cred că se poate ataca promovarea. E nevoie de un mix bun”, a mai spus fundașul.

Nu toți dinamoviștii dau bir cu fugiţii

Fundașul Gabriel Moura (33 de ani), a trăit o mare bucurie. În Portugalia, soția sa, Susana, a adus pe lume un băiețel, cuplul mai fiind părinții unei fetițe de 3 ani.

Gabriel Moura este alături de familie în aceste zile și cu toate acestea, brazilianul a transmis că va juca pentru Dinamo și în Liga 2, dacă va ajunge la un acord cu conducerea.

”Momentan, sunt la spital, soția mea dragă tocmai a adus pe lume un băiețel. Gândul mi-e doar aici, acum, înțelegeți-mă. Dinamo? Da, este posibil să continui! Aștept să discut cu conducerea clubului, zilele viitoare. Nu pot să vorbesc mai mult acum, nu e timpul și momentul”, a spus Gabriel Moura.

CITESTE SI:

Viorel Moldovan la Dinamo București? Care este condiția impusă

Video I Ce note au primit ”tricolorii” după eșecul din Muntenegru! + Denis Alibec, supărat pe suporterii naționalei

Viorel Hizo, reacție emoționantă despre retrogradarea lui Dinamo

Un gând despre &8222;Primul jucător care va continua la Dinamo, refuză să accepte retrogradarea: ”Obiectivul va fi promovarea”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s